27 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Млинці "3 склянки": будуть тонкими, але не рватимуться
Млинці "3 склянки": будуть тонкими, але не рватимуться

Млинці "3 склянки": будуть тонкими, але не рватимуться

Щоб домашні млинці були смачними, тонкими і не рвалися, кулінари радять додавати в основу соду, обов'язково також додати вершкове масло або олію. Для начинки можна використовувати будь-які начинки.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже простих і смачних, тонких млинців, для приготування яких потрібно мінімум інгредієнтів.

Інгредієнти:

  • Борошно – 1 склянка
  • Молоко – 1 склянка
  • Окріп – 1 склянка
  • Яйця – 2 шт.
  • Олія – 2 ст. л.
  • Цукор – 4 ст. л.
  • Сіль – 1/4 ч. л.

Спосіб приготування:

1. Змішайте яйця з цукром та сіллю

2. Частинами введіть просіяне борошно і молоко, постійно помішуючи вінчиком, щоб не було грудочок.

3. Далі додайте окріп і олію. Тісто вийде рідким, таким воно й має бути.

4. На сильно розігріту суху сковороду влийте тісто і посмажте млинці до золотистого кольору.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Млинці з м'ясом
  • Млинці на кефірі
  • Французькі бретонські млинці
Источник материала
Поделиться сюжетом