Наталія Могилевська показала, який сюрприз зробила для названих доньок на Великдень
Наталія Могилевська показала, який сюрприз зробила для названих доньок на Великдень

Наталія Могилевська показала, який сюрприз зробила для названих доньок на Великдень

До того ж артистка нещодавно зізналася, який подарунок отримала її донька Софіяна свій день народження. Тоді дівчинці подарували її перший велосипед.

Як Могилевська привітала доньок з Великоднем

Співачка влаштувала дівчатам сюрприз. Вона купила для них повітряні кульки, які мали святкове оздоблення.

Наталія Могилевська готує подарунок для доньок
Наталія Могилевська готує подарунки для доньок / Скриншот з інстаграм-сторіс

Однак, на них не було зображення великодніх кроликів, тому Наталії довелося малювати їх самостійно. Результатом своєї роботи Могилевська похвалилася шанувальникам.

Лайфхак: коли не знайшли тематичні святкові кульки із зайчиком для дітей, тоді беремо ситуацію у свої руки і малюємо самі,
– поділилася артистка.

Артистка намалювала кроликів на кульках
Артистка намалювала кроликів на кульках / Скриншот з інстаграм-сторіс

Христове Воскресіння артистка святкувала у сімейному колі. Так, після підготовки подарунків донькам, Наталія поїхала до чоловіка та дівчат відзначати Великдень.

Як інші зірки святкували Великдень

  • Надя Дорофєєва відзначила Христове Воскресіння разом з чоловіком Мішею Кацуріним і його сином Іваном. Вона опублікувала світлину святкового стола, на якому стоять закуски та великодні паски.
  • Наталка Карпа цьогоріч вдома святкує Великдень разом з чоловіком, який служить у ЗСУ. Виконавиця опублікувала відео, на якому її родина у повному складі вітає шанувальників з Христовим Воскресінням.
  • Андрій Бєдняков святкує Воскресіння Христа в селищі в Івано-Франківській області, Верховина. Він поділився кадрами з церкви та привітав усіх прихильників з Великоднем.
Теги по теме
Пасха
Источник материала
loader
loader