19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Окупанти зруйнували будинок ректорки Харківського національного університету
Окупанти зруйнували будинок ректорки Харківського національного університету

Окупанти зруйнували будинок ректорки Харківського національного університету

Унаслідок авіаударів по Шевченківському району Харкова на Великдень, 5 травня, зруйнований будинок ректорки Харківського національного університету імені Каразіна Тетяни Кагановської. Про це Кагановська повідомила у коментарі «Суспільному».

Сама ректорка поранень не зазнала.

Як зазначила Кагановська, коли РФ завдала удару, вона йшла додому.

«Я гуляла в Центральному парку. Коли стався вибух, підходила додому, була за сто метрів від будинку. Воно летіло всюди. Потім я зрозуміла, що на мене щось попало, але добре, що ніщо велике не долетіло», – зазначила Кагановська.

Кагановська повідомила, що її дім відновленню не підлягає

За її словами, у будинку під час удару поранень зазнав чоловік. «Чоловік, який був в нас у будинку, дістав перелом, але, на щастя, він живий. Надали допомогу, все нормально. Це людина, яка залишилася без житла на Північній Салтівці й жила з нами. Ми її забрали до себе. Я найбільше хвилювалася, щоб люди не загинули», – сказала Кагановська.

«Немає повністю стіни, немає даху. Я коли зайшла, все сипалося на голову. Поки що на перший погляд відновленню не підлягає, а далі будемо розуміти. Тому що там зараз прокуратура, вона робить висновки», – розказала ректорка університету.

Як повідомлялося, окупанти на Великдень вдарили по центру Харкова, є поранені.

Внаслідок удару по центральній частині міста в районі житлової забудови щонайменше п’ятеро людей зазнали поранень. За попередньою інформацією, також є пошкодження цивільної інфраструктури.

Источник материала
Поделиться сюжетом