19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Палки в колеса ставити не буду": Євген Кошовий пояснив, чому донька хоче вчитися за кордоном
"Палки в колеса ставити не буду": Євген Кошовий пояснив, чому донька хоче вчитися за кордоном

"Палки в колеса ставити не буду": Євген Кошовий пояснив, чому донька хоче вчитися за кордоном

Євген Кошовий розповів, що обидві його доньки планують пов'язати своє життя з творчістю. Вже наступного року старша донька планує вступити на навчання в один із вишів за кордоном, а молодша активно займається акторською діяльністю.

Актор та художній керівник студії "Квартал 95" Євген Кошовий пояснив чому його 16-річна донька не планує вступати в український виш. Подробицями особистого життя доньок Євген Кошовий поділився в інтерв’ю "Коротко Про".

Зокрема, Євген Кошовий підтвердив, що донька Варвара не планує вступати в навчальні заклади України. За його словами, дівчина націлилася на навчання в Польщі. Зараз донька актора активно вчить мову та готується до вступу.

Євген Кошовий відзначив, що донька обрала саме цю країну, адже вона, по-перше, знаходиться неподалік України, а, по-друге, польська та українська мова дуже схожі, тому Варвара прийняла рішення вчити саме цю мову.

Актор додав, що дівчинка активно займається вокалом і планує пов’язати своє життя зі сценою. Євген Кошовий відзначає, що донька активно йде до своєї цілі, і навіть планує замахнутися, щоб зібрати стадіон на свій концерт.

"Я Варю не відмовляю і палки в колеса їй ставити не буду, тому що це її вибір. Вона знає, як це важко. Вона вже два роки займається великою сценою, якщо можна так сказати. Тому якщо в неї все вийде – я буду тільки радий", — сказав Кошовий.

Як виявилося, і молодша донька Євгена Кошового Серафима теж, як і тато та сестра хоче стати відомою і пов'язати життя з творчістю. Зараз дівчинка активно займається акторською майстерністю, і за словами актора, їй це подобається. Дівчинка вже встигла зіграти кілька ролей — зокрема у виставі "Леонтович" за мотивами "Щедрика".

Нагадаємо, раніше ми писали, що Євген Кошовий зізнався, чи спілкується з Оленою Кравець, яка пішла з "Кварталу 95". Крім цього, Кошовий розповів про стосунки з Володимиром Зеленським і чи досі вони залишаються друзями.

Теги по теме
актер
Источник материала
Поделиться сюжетом