19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Посол Польщі не братиме участі в «інавгурації» Путіна
Посол Польщі не братиме участі в «інавгурації» Путіна

Посол Польщі не братиме участі в «інавгурації» Путіна

Посол Польщі в Росії Кшиштоф Краєвський у вівторок не братиме участі в так званій інавгурації російського лідера Володимира Путіна після його “переобрання”.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомив речник МЗС Польщі Павел Вронський.

“Посол Польщі не братиме участі в цій інавгурації”,- поінформував Вронський.

Відповідаючи на запитання, як польське зовнішньополітичне відомство реагує на заклик МЗС України до міжнародної спільноти слідувати прикладу Києва і не визнавати результати російських псевдовиборів і легітимності російського диктатора Путіна, речник МЗС РП зазначив, що наразі в польському зовнішньополітичному відомстві ще не розглядали це питання. 

Як повідомляв Укрінформ, голосування на так званих виборах російського президента проходило упродовж трьох днів – з 15 до 17 березня. За їхніми результатами російський режим оголосив, що Путін залишається на п’ятий термін на посаді очільника країни. «Інавгурацію» Путіна призначили на 7 травня.

Європейський Союз засудив проведення псевдовиборів президента РФ, зокрема на тимчасово окупованих українських територіях, та не визнаватиме їхні результати.

Як повідомлялося, "інавгурація" російського очільника Путіна запланована на 7 травня. Вже кілька держав, включаючи Німеччину, заявили, що вони не будуть делегувати своїх представників на цей захід.

Фото: Michal Zebrowski / East News

Теги по теме
Россия Владимир Путин
Источник материала
Поделиться сюжетом