2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Пряне сало в спеціях на бутерброди: можна їсти вже на наступний день
Пряне сало в спеціях на бутерброди: можна їсти вже на наступний день

Пряне сало в спеціях на бутерброди: можна їсти вже на наступний день

Якщо ви придбали хороше сало на ринку – засолити його можна дуже легко в домашніх умовах. Проваріть продукт в дуже простому маринаді, а також обваляйте у пряних спеціях. Потім залишиться нарізати і їсти на бутербродах із зеленою цибулею.

Ідея приготування пряного сала в спеціях опублікована на сторінці фудблогерки з ніком danilchenko_77 в Instagram. Щоб продукт добре ввібрав усі смаки, залишіть його в холодильнику на ніч.

Інгредієнти:

  • сало – 1,5 кг.

Інгредієнти для маринаду:

  • вода – 1,5 л
  • сіль – 3 ст.л.
  • перець горошком
  • лаврове листя
  • дві жмені цибулиння

Спеції для обвалювання:

  • сухий часник
  • паприка
  • перець мелений
  • сіль

Спосіб приготування:

1. У воду додати спеції і довести до закипання.

2. Додати лушпиння цибулі та сало.

3. Варити ще 40 хвилин.

4. Викласти сало в сито на 10 хвилин.

5. Спеції для обвалювання змішати.

6. Обваляти сало з усіх боків.

7, Замотати в папір або в контейнер, покласти і відправити в холодильник на ніч.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Сало в фользі
  • Картопля в рукаві з салом
  • Печена картопля із салом в фользі
Источник материала
Поделиться сюжетом