19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Вікторія Мурована презентувала «Хоробрі казки» на медіасаміті ЄМС
Вікторія Мурована презентувала «Хоробрі казки» на медіасаміті ЄМС

Вікторія Мурована презентувала «Хоробрі казки» на медіасаміті ЄМС

Презентація мультимедійного проєкту Суспільного «Хоробрі казки» та обговорення контенту для дітей під час війни відбулось у рамках панелі діджитал-асамблеї.

Як повідомляє корпоративний сайт Суспільного, генеральна продюсерка цифрових платформ Суспільного Вікторія Мурована взяла участь у медіасаміті Європейської мовної спілки, який 24-25 квітня проходив у Женеві (Швейцарія).

Продюсерка Суспільного долучилась до роботи в панелі діджитал-асамблеї, під час якої медійники з різних країн мали змогу обмінятись досвідом, вивчити найкращі кейси та обговорити стратегічні рішення. Тема заходу «Створення незабутніх історій», а серед тематичних сесій сила слухання, значення переконливості оповіді, інновації та ШІ у створенні контенту.

Презентувала шлях  «Хоробрих казок» Вікторія Мурована у форматі емоційного шоу-рілс: від чату в телеграмі, створеного у березні 2022 року, до подкасту з понад 600 тис. прослуховувань і друкованої книги. Також вона поговорила про створення контенту для дітей під час війни з керівницею корпоративного розвитку та стратегічних ініціатив ЄМС Мадіаною Асераф-Джейкоб.

«Членство Суспільного в ЄМС дає змогу системно доносити до європейських мовників важливість постійно висвітлювати новини з України в європейських медіа, поширювати контент Суспільного через програми контентного обміну. Ми говорили про дистрибуцію і доступність контенту на різних платформах, про важливість залучення лідерів думок і включеність редакторської групи в контекст», — розповіла Вікторія Мурована.

Книжка «Хоробрі казки», яка вийшла друком восени 2023 року,  складається з 12 терапевтичних історій українських родин. У них розповідають дітям про нові реалії життя в Україні: про дружбу; батьків, які пішли на війну, але люблять і сумують за дітьми; підтримку та волонтерство; вільний народ і його героїв.

 Фото: Суспільне

 

Читайте також
Суспільне презентувало в Лондоні «Бробакс» та «Хоробрі казки»
Проєкт «Суспільне Казки» потрапив у топ подкастів на Megogo
Другий наклад книги «Хоробрі казки» за проєктом Суспільного виходить у січні
«Хоробрі казки»: терапевтичні історії для дітей презентували у вигляді книжки
На Франкфуртському книжковому ярмарку представили видання «Хоробрі казки»
Книжку «Хоробрі казки» від Суспільного презентують на Франкфуртському книжковому ярмарку
Книжка «Хоробрі казки», яка створена на основі аудіопроєкту Суспільного, вже доступна в передзамовленні
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
Долучитись
Источник материала
Поделиться сюжетом