19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Країна проблем: опозиціонер пояснив ставлення до інавгурації Путіна в Росії
Країна проблем: опозиціонер пояснив ставлення до інавгурації Путіна в Росії

Країна проблем: опозиціонер пояснив ставлення до інавгурації Путіна в Росії

Російський опозиціонер і політичний діяч Володимир Мілов розповів 24 Каналу, що "інавгурація" Путіназовсім не тішить росіян, адже у них багато інших проблем, які стосуються війни в Україні. Усі бояться нової хвилі мобілізації та того, що війна затягнеться надовго.

"Ситуація в Росії дуже складна, тому ніяка "інавгурація" не може згладити всі проблеми, які існують у країні", – сказав Мілов.

Більшість послів відмовилась

Опозиціонер вважає, що гарною новиною є те, що більшість послів Євросоюзу не прийшли на "інавгурацію" Владіміра Путіна.

Я очікував, що ті країни, які не захочуть відвідати "інавгурацію" будуть в меншості, зокрема Польща, країни Балтії, Фінляндія та Швеція. Але виявилось, що ні. Це хороше зрушення,
– зауважив Володимир Мілов.

Великі західні країни юридично не розглядають Путіна як законного російського лідера. Опозиціонер припустив, що це сигнал про те, що міжнародна ізоляція Росії продовжиться, допоки Путін буде при владі.

Такі дії демократичного світу, зокрема і Європейського Союзу означають, що Путіна не вважають законним керівником Росії. Це правильний сигнал для решти,
– підсумував він.

"Інавгурація" Путіна: головне

  • У Росії 7 травнявідбулась "інавгурація" Владіміра Путіна. Попри незаконність виборів, частина країн Євросоюзу вирішила взяти участь у цьому заході. МЗС України заявило про те, що відсутні правові підстави для визнання Путіна легітимним президентом Росії.
  • Посол Франціїбув присутній на "інавгурації" російського диктатора Владіміра Путіна. Проте участь дипломата в заході не означає, що Франція визнає його обрання легітимним чи підтверджує статус.
  • Путін вже вп'яте за чверть століття обіймає посаду "президента" Росії. Цього разу на святкуванні присутність гостей помітно зменшилася, оскільки лідери багатьох країн відмовилися брати участь у церемонії, яку вони вважають незаконною.
Теги по теме
Россия Владимир Путин
Источник материала
Поделиться сюжетом