19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Розкішний сніданок з сухої паски: як перетворити сухарі на французькі грінки
Розкішний сніданок з сухої паски: як перетворити сухарі на французькі грінки

Розкішний сніданок з сухої паски: як перетворити сухарі на французькі грінки

Ароматний сніданок за 5 хвилин

Після Великодня частозалишаються апетитні паски. З часом вони підсихають і їх вже ніхто не хоче їсти. Ділимось рецептом, який допоможе це виправити.

Приготуйте французькі грінки з паски! Це не лише смачно, але й неймовірно просто та швидко. За 5 хвилин ви насолодитесь ароматною стравою, яка стане чудовою альтернативою бутербродам або традиційній пасхальній випічці. Як їх приготувати, розповіла кулінарна блогерка Юлія Сенич.

Інгредієнти:

  • 1 черства паска
  • 2 яйця
  • 100 мл молока або вершків
  • цукор та ванільний цукор до смаку

Спосіб приготування:

  1. Наріжте паску на скибочки середньої товщини. Приготуйте яєчну суміш.
  2. Для цього в окремій мисці збийте яйця з молоком або вершками. Додайте цукор, ванільний цукор (або цукрову пудру) і ретельно перемішайте.
  3. Умочіть кожну скибочку паски в яєчну суміш. Розігрійте сковороду на середньому вогні, змастіть її олією.
  4. Обсмажте грінки з обох боків до золотистої скоринки. Готові грінки подавайте з улюбленими фруктами, медом, згущеним молоком або сметаною.

Це чудовий і простий сніданок чи солодкий перекус. Також ми розповідали, як приготувати смачний салат із залишків крашанок.

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Сенич (@yuliia.senych)

Теги по теме
Пасха
Источник материала
Поделиться сюжетом