19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Телеканал українського іномовлення «Дім» став доступним в Індонезії
Телеканал українського іномовлення «Дім» став доступним в Індонезії

Телеканал українського іномовлення «Дім» став доступним в Індонезії

«Дім» транслюється провайдером PT. Digdaya Duta Digital через IPTV мережу в межах пакета «Міжнародні канали» у Джакарті та її околицях.

Канал «Дім» почав мовити в мережі найбільшого інтернет-провайдер Індонезії PT. Digdaya Duta Digital, який надає телевізійні послуги під брендом Dens.TV. Про це повідомила пресслужба державного підприємтсва «Мультимедійна платформа іномовлення України» (МПІУ).

«Дім» став першим україномовним телеканалом, який транслюється провайдером через IPTV мережу. Канал доступний абонентам пакета «Міжнародні канали» у столиці Індонезії Джакарті та її околицях. 

Глядачі можуть переглядати канал на будь-яких ґаджетах, встановивши мобільний додаток Dens.TV. Функція CatchUp TV також дає змогу переглядати улюблений контент за попередні 7 днів. 

Як зазначило МПІУ, канал іномовлення «FreeДом», орієнтований на російськомовних глядачів за межами України, також транслюється у пакеті «Міжнародний». 

PT. Digdaya Duta Digital пропонує послуги швидкісного інтернету та інтерактивного телебачення, IPTV і OTT, зберігання даних, хмарних технологій, ігор, електронної комерції. Компанія заснована у 2013 році і є частиною одного з провідних індонезійських мультимедійних холдингів CBN Group.

Цього року «Дім» також розпочав мовлення на супутнику Hot Bird 13G, став доступним абонентам одного з найбільших міжнародних OTT-сервісів Kartina.TV, а також абонентам одного з найбільших чеських інтернет-провайдерів онлайн-телебачення Gonet.TV та  абонентам найбільшої цифрової супутникової платформи Італії Tivùsat, а також 164 млн абонентів OTT-платформи ОАЕ Etisalat  у 16 країнах Близького Сходу, Азії та Африки.

Фото: ДП «МПІУ»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
Поделиться сюжетом