19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У лінійці iPhone 17 може з’явитися версія Slim
У лінійці iPhone 17 може з’явитися версія Slim

У лінійці iPhone 17 може з’явитися версія Slim

Ще не вийшов iPhone 16, а чутки щодо iPhone 17 з'являються у Мережі повним ходом. Нещодавно різні інсайдери почали повідомляти, що у лінійці iPhone 17 з'явиться нова версія – Slim.

Деталі

Враховуючи нову назву, не важко здогадатися, що iPhone 17 Slim буде найтоншим із сімейства, хоча це саме по собі не є надто великою зміною. Проте цей смартфон не лише буде тоншим, але й матиме екран іншого розміру.

Екран Slim має бути меншим, ніж у iPhone 15 Plus, а також майбутнього iPhone 16 Plus. Авторитетний інсайдер Росс Янг з Display Supply Chain Consultants заявив, що діагональ дисплея iPhone 17 Slim буде 6,55 дюйма. Інші інсайдери надавали схожу інформацію, зазначаючи, що екран матиме діагональ близько 6,6 дюйма.

iPhone 15 Plus має 6,7-дюймовий екран, і його найближчий наступник має зберегти цей розмір. З іншого боку, Pro Max зростає до 6,9 дюйма. iPhone 17 Slim скоріш за все замінить версію Plus, тому ті, хто хотіли великий екран й одночасно прагнули зекономити, купуючи Plus, тепер будуть змушені обирати: або менший екран і дешевше, або більший екран і всі гроші за Pro Max 

Звичайно, незалежно від того, наскільки надійним є джерело, потрібно пам'ятати, що до запуску сімейства iPhone 17 залишилося приблизно 18 місяців, а це означає, що майже все, що зараз відомо про 17 серію, може докорінно змінитися.

Источник материала
Поделиться сюжетом