20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Біситься і нічого не зробить: якою є ефективна відповідь на "інавгурацію" Путіна
Біситься і нічого не зробить: якою є ефективна відповідь на "інавгурацію" Путіна

Біситься і нічого не зробить: якою є ефективна відповідь на "інавгурацію" Путіна

Політтехнолог Борис Тизенгаузен заявив 24 Каналу, що єдине, що стримує Путіна – це жорстка позиція Латвії, Литви та Естонії. Адже зрозуміло, що диктатор міг би почати війну звідти. Зазначимо, що "інавгурація" Путіна відбулася7 травня.

"Закрити транзит – так, будь ласка. Викинути пачками росіян звідти, агентуру усю вичистити – так, будь ласка. Заборонити їм в'їзд – скільки завгодно. Блокувати Сувальський коридор спільними зусиллями з Польщею – можна. Вони реального болю завдають Путіну. Він біситься, він зробити нічого не може", – наголосив політтехнолог.

У диктатора є можливість влаштувати певну провокацію – починаючи від серйозного порушення повітряного простору, завершуючи диверсіями, які прокотилися Європою. На думку Тизенгаузена, Росія може зробити акцент на диверсіях у тих країнах, які найбільше допомагають Україні та виготовляють озброєння.

Мовиться про Німеччину, Францію, країни Балтії та Фінляндію. А також, можливо, Польщу.

Залежність від Росії

Тим часом на "інавгурацію" до диктатора приїхали країни, як зазначив політтехнолог, які мають велику залежність від Росії.

Десь більше бабла російського, офшорів. Десь, як у Греції, наприклад, комбо взагалі – і церква, і комуністична компартія. Та й "білою вороною" виявився посол Франції,
– сказав Борис Тизенгаузен.

На його думку, французький лідер Еммануель Макрон до останнього намагається грати у "цивілізовану дипломатію" з Владіміром Путіним. Політтехнолог припускає, що французького очільника міг попросити зробити такий крок на зустріч Путіну глава КНР Сі Цзіньпін.

"Але це – повна маячня взагалі. Тобто навпаки – потрібно з позиції сили. Давайте зараз нові санкції введемо, закрутимо гайки. Заборонімо російським газовозам у європейські порти заходити й перевантажуватися. Ану, як довго вони на своїх арктичних танкерах зможуть і як далеко возити свій зріджений газ?" – додав політтехнолог.

Росія розуміє лише мову сили. Тому варто знищувати усе, що приносить росіянам гроші та ставить їх у незручне положення перед сильними партнерами. Наприклад, перед президентом Туреччини Реджепом Ердоганом.

"Інавгурація" диктатора

  • Попри те, що вибори президента Росії проходили й на тимчасово окупованих територіях України, деякі країни ЄС вирішили взяти участь у так званій "інавгурації" Владіміра Путіна. Це Угорщина, Словаччина, Греція, Мальта та Кіпр. Також на заході був посол Франції.
  • Утім більшість країн Євросоюзу вирішили не надсилати своїх представників для участі у церемонії. Категорично проти цього були Латвія, Литва та Естонія. Загалом захід бойкотували 20 країн-членів Європейського Союзу.
  • Радник голови ОПУ Михайло Подоляк заявив, що "інавгурація" Путіна – це "коронація пахана у таборі під назвою "Росія". Мовляв, це примітивний концерт, за яким спостерігали інші країни.
Теги по теме
Россия Новости политики
Источник материала
Поделиться сюжетом