20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Чудернацький баг у Fallout 4 вбив гравця летючим авто – кумедне відео
Чудернацький баг у Fallout 4 вбив гравця летючим авто – кумедне відео

Чудернацький баг у Fallout 4 вбив гравця летючим авто – кумедне відео

Серіал Fallout від Amazon привів свіжу аудиторію до відеоігор Bethesda і новоспечені геймери починають знайомство з "особливостями" цих проєктів.

Ігри від Bethesda люблять з багатьох причин, але навіть їх затяті шанувальники погодяться, що однією з родзинок є кумедні ситуації, що виникають з гравцем через різноманітні баги, яких в проєктах студії завжди вдосталь.

Деякі з помилок навіть стають "культовими", як от можливість надягти відро на голову NPC в Skyrim, щоб з легкістю їх обікрасти.

Подібним чином і автівки з Fallout 4 продовжують кошмарити новоприбулих.

Користувач Reddit під ніком Worldly_Froyo_8581 поділився напрочуд кумедним роликом якраз на цю тему. У відео необачливий геймер стоїть на кузові вантажівки, намагаючись вбити агресивного сліпака.

Поціливши в опонента, гравець влучив у сусідній автомобіль, який вочевидь дуже дружив з гризуном, адже моментально злетів в повітря, зробив кульбіт та помстився за сліпака, роздавивши нашого героя.

Смішний баг у Fallout 4 – дивитися відео

Така "агресивна" поведінка автівок настільки відома серед фанатів гри, що в коментарях навіть пожартували, що проходження Fallout 4 не може вважатися повноцінним, якщо гравця хоча б раз не вбило подібним чином.

Источник материала
Поделиться сюжетом