19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Стали відомі дизайн та дата презентації бюджетного «вбивці» флагманів POCO F6 Pro
Стали відомі дизайн та дата презентації бюджетного «вбивці» флагманів POCO F6 Pro

Стали відомі дизайн та дата презентації бюджетного «вбивці» флагманів POCO F6 Pro

POCO F6 Pro готується до дебюту у червні. Більшість особливостей пристрою вже відомі, у тому числі завдяки новій порції інформації одразу від кількох інсайдерів.

Подробиці

"Генератори чуток" розкривши практично всі ключові характеристики пристрою. Як і у випадку з попередніми моделями, POCO F6 Pro є копією випущеного спеціально для Китаю смартфона «Редмі», що передбачає ідентичні характеристики та схожий дизайн.

За версією техноблогера Судханшу, перспективну новинку офіційно представлять у червні. Апарат пропонуватиметься за межами Китаю. Аналогічна ситуація очікується із побратимом за модельним рядом в особі POCO F6.

Модель F6 Pro обіцяє порадувати користувачів оновленим дизайном та рядом цікавих функцій. Пристрій буде заснований на Redmi K70, володіючи аналогічним зовнішнім виглядом та деякими загальними характеристиками із пристроями серії Redmi Note 13.

"Серцем" POCO F6 Pro стане набір процесорів Snapdragon 8 Gen 2. Заявлені типи оперативної пам'яті/сховища - LPDDR5X/UFS 4.0. Пристрій отримає 2К-екран AMOLED 6,67”/120 Гц/4000 ніт.

Джерела також стверджують, що оптика новинки буде трохи покращена за рахунок встановлення основного датчика OmniVision на 50 Мп, надширика на 8 Мп і камери телемакро на 2 Мп. Місткість АКБ складе 5000 мА/год. До батареї додається адаптер для швидкого заряджання на 120W.

Якщо вищенаведені відомості відповідають дійсності, POCO F6 Pro не запропонує значних змін порівняно з попередником, за винятком більш елегантного дизайну.

Офіційна інформація про всі особливості перспективної «прошки» буде представлена ​​ближче до червня, вважають учасники ринку.

Источник материала
Поделиться сюжетом