20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
300 вбивств на рік. Красиве місто на берегу моря назвали одним із найнебезпечніших у світі
300 вбивств на рік. Красиве місто на берегу моря назвали одним із найнебезпечніших у світі

300 вбивств на рік. Красиве місто на берегу моря назвали одним із найнебезпечніших у світі

Лос-Кабос, відомий своїми захоплюючими пляжами, курортами світового класу та бурхливим нічним життям, є одним із найпопулярніших міст для відпочинку в Мексиці. Однак за ідеальними видами, наче з листівки, ховається тривожна реальність: у Лос-Кабос один із найвищих показників злочинів у світі, де щороку відбувається приблизно 300 вбивств.

Про це повідомляє Express. Місто давно відоме своєю приголомшливою береговою лінією, пропонуючи відвідувачам безліч розваг: від спостереження за китами до глибоководної риболовлі та снорклінгу.

Однак, хоча піщані береги та бурхливе нічне життя роблять Лос-Кабос найкращим місцем відпочинку, рівень вбивств у регіоні свідчить про інше. З показником 111,3 смертей на 100 тисяч людей – це одне із найнебезпечніших міст світу.

Значна частина насильства пов’язана зі злочинами та наркотиками, а також міжгруповими конфліктами, інтенсивність яких зросла в останні роки. 

Незважаючи на високий рівень злочинності, мільйони туристів продовжують відвідувати курорт щороку. Індустрія туризму регіону вжила значних заходів для забезпечення безпеки відвідувачів, створивши спеціальну туристичну поліцію, посиливши охорону на великих базах відпочинку і впровадивши спостереження в районах, де багато туристів. Ці зусилля значною мірою тримають насильство подалі від районів, які найчастіше відвідують мандрівники, що дозволяє їм насолоджуватися відносно безпечною відпусткою.

Іноземців приваблює Лос-Кабос своєю природною красою, пригодами та вишуканими ресторанами. Міські пляжі – одні з найкращих у Мексиці, деякі з них отримали Блакитний прапор за дотримання екологічних стандартів та чистоту.

Місто також пропонує справжню мексиканську кухню та свіжі морепродукти, які приваблюють любителів їжі з усього світу. Хоча Лос-Кабос продовжує залишатися популярним туристичним напрямком, місцева влада усвідомлює необхідність вирішення основних проблем, які спричиняють високий рівень злочинності.

Раніше OBOZ.UA розповідав про 10 популярних пам’яток, які не виправдали очікувань туристів: Ейфелева вежа "нудна", а Стоунгендж – це "купа каміння".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом