20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ломаченко – Камбосос: де дивитись титульний бій в Україні
Ломаченко – Камбосос: де дивитись титульний бій в Україні

Ломаченко – Камбосос: де дивитись титульний бій в Україні

Бій між Ломаченком та Камбососом міг відбутись ще у 2022-му році. Але тоді Василь відмовився від поєдинку через повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Український боксер став на захист рідного міста.

Поб'ються на території Камбососа

Тоді українця у бою проти Камбососа замінив Девін Хейні, який відібрав в австралійця звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі, а згодом ще й не дав Джорджу перемогти у бою-реванші.

Хейні ж перейшов із легкої ваги та зробив титул IBF вакантним. Якраз за цей пояс 12 травня й поб'ються Ломаченко та Камбосос.

Де прихильникам боксу дивитись бій

За київським часом двобій Ломаченко – Камбосос відбудеться 12 травня, але не раніше 08:00 ранку. Цікаво, що в Україні жоден транслятор не показуватиме поєдинок за участю Василя, як це було з його попереднім боєм проти Хейні.

Тому прихильники боксу зможуть переглянути титульний бій у Перті в ефірах британського каналу Sky Sports та американського ESPN+. Щомісячна підписка коштує 10.99 доларів.

Також трансляція поєдинку буде доступна на стримінговому сервісі Kayo Sports за системою pay-per-view. Вартість перегляду коштуватиме 69,90 доларів.

Бій Василя Ломаченка та Джорджа Камбососа в Україні ексклюзивно транслюватиметься на сторінках Top Rank у ютубі і фейсбуці.

  • Востаннє Ломаченко виходив на ринг ще 20 травня 2023-го року у Лас-Вегасі. Тоді судді пограбували українця, віддавши сумнівну перемогу Девіну Хейні– 116:112 та двічі по 115:113. Ломаченко не зміг вдруге здобути усі пояси легкої ваги.
  • Камбосос востаннє виходив у ринг у липні 2023-го, коли завоював чемпіонський титул IBO у бою проти британця Максі Х'юза. Австралієць після перемоги став обов'язковим претендентом на пояс IBF у легкій вазі.
Теги по теме
Бокс
Источник материала
Поделиться сюжетом