20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Наталія Мосейчук зізналася, що її 25-річний син живе за кордоном і нарвалася на хейт
Наталія Мосейчук зізналася, що її 25-річний син живе за кордоном і нарвалася на хейт

Наталія Мосейчук зізналася, що її 25-річний син живе за кордоном і нарвалася на хейт

Наталя Мосейчук через різкі висловлювання про мобілізацію чоловіків потрапила під критику українців, які закликають телеведучу відправити на війну свого чоловіка і сина, а потім інших українців.

50-річна українська журналістка Наталія Мосейчук зізналася, що її син справді перебуває за кордоном. Про це телеведуча написала у себе на сторінці в Інстаграм.

Зокрема, журналістка зазначила, що вона опинилася в епіцентрі інформаційної атаки. Причиною цьому стало те, що в одразу на кількох онлайн-медіа та телеграм-каналах з'явилися однакові публікації щодо її висловлювання щодо мобілізації та "псевдоадвокатів" в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук" минулого тижня.

"У цих публікаціях гучні заголовки, а мої слова вирвані з контексту і маніпулятивно інтерпретовані. Спотворені, переконана, навмисне. Водночас, я усвідомлюю наскільки болючою є тема мобілізації. Наскільки по-людськи не просто мирній людині почати жити війною і поставити під ризик своє життя. "Автори" замовної інформаційної кампанії проти мене прекрасно знають мої особисті обставини, тож наполегливо підштовхують мене до "викриття" та "камінг-ауту" у стилі "всенародного осуду", обструкції та "спалення ідола" у вогні. Замовні пости в телеграмі, тисячі коментарів, написаних під копірку: "як ти вивезла з країни свого 27-річного сина?", "де ховаєш сина-ухильника". Я ніколи не зазіхала на приватність людей і завжди дотримувалася позиції, що сім'я — це особисте. Але щоб запобігти будь-яким подальшим маніпуляціям і фейкам навколо мене і моєї сім'ї, розповім", — написала Мосейчук.

Телеведуча зізналася, що її старший син, 25-річний Антон, дійсно перебуває за кордоном. За її словами, хлопець за три з половиною роки до повномасштабного вторгнення, у 2019-му, емігрував з України. Він отримав право на безоплатне навчання в Німеччині, здобув там другу вищу освіту і зараз працює над вступом до аспірантури.

"Це була і є його позиція. Я не могла вплинути на неї тоді, не можу і зараз. Антон сам несе відповідальність за свої дії. Я — за свої. Решта моєї сім'ї в Україні", — сказала Мосейчук.

Варто зазначити, що Наталя Мосейчук заміжня і також має ще одного сина — Матвія, який народився 2012 року.

Під дописом Наталії її підписники знову накинулися на неї з хвилею критики: "Хтось дочитав до кінця? Я не бот, мама, тато, друзі мої. Ми всі не боти. Коли випадково потрапляю на ваші інтерв'ю це жах. Як ви відправляєте чоловіків на смерть. Ще й з такими епітетами. Що так говорити і писати треба сина і чоловіка відправити воювати. Поховати близьку людину, яка загинула. Наталя ви насправді страшна людина і Українці для вас бидло", "Мосейчук — лицемірна особа, і то факт!!!".

Коментарі під публікацією Наталії Мосейчук
Коментарі під публікацією Наталії Мосейчук
Коментарі під публікацією Наталії Мосейчук
Коментарі під публікацією Наталії Мосейчук
Коментарі під публікацією Наталії Мосейчук

Під гнівними коментарями також знайшлися й ті, хто підтримали телеведучу: "Наталя, моя вам підтримка. Дякую за ваше добре серце, за допомогу тим, хто цього потребує. Ви робите багато, дуже багато! Не зупиняйтеся", "Пані Наталя! Люди бачать те, що хочуть бачити. І що б ми не зробили, вони не припинять ділитися своїм брудом і нападками, тому що вони просто такі. Люди, які Вас знають, цінують, поважають, будуть і надалі з Вами! Сил Вам витримати цей черговий виклик. Бережіть себе!", "Пані Наталя, дивлюся всі ваші ефіри, захоплююся вами і вашими співрозмовниками, слухаю їх в інших журналістів, особливо мені сподобалося, як мій коханий Богдан Кротевич (геніальний хлопець) заткнувся Соколовій, коли її банда поставила запитання, чому він до вас ходить... Ви дуже мудра жінка, чекаю з нетерпінням на ваші ефіри".

Нагадаємо, раніше ми писали, щоколишній продюсер Ані Лорак зізнався в коханні до співачки . Крім цього, Фокус писав, що Євген Янович заявив про наміри піти на фронт.

Теги по теме
Скандал мужчина
Источник материала
Поделиться сюжетом