20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ніхто б не впізнав: Катя Осадча показала своє раритетне фото 20-річної давності
Ніхто б не впізнав: Катя Осадча показала своє раритетне фото 20-річної давності

Ніхто б не впізнав: Катя Осадча показала своє раритетне фото 20-річної давності

Ведуча зізналася, що саме назавжди пов'язало її з Євробаченням.

Українська ведуча і громадська діячка Катя Осадча у своєму блозі в Instagram зізналася, що із задоволенням дивиться Євробачення - конкурс навіює на неї ностальгію, адже з ним пов'язаний початок цілої епохи її кар'єри.

У 2005 році, коли вона стала ведучою шоу, яке тоді називалося "Світські хроніки" і виходило на телеканалі "Тоніс", Євробачення стало однією з перших гарячих тем проєкту. Тоді конкурс приймала Україна після перемоги Руслани. На Євробаченні майбутня ведуча "Світського життя" отримала можливість поспілкуватися із зірками з усього світу.

Також Осадча показала, який вигляд мала майже 20 років тому у своїх перших ефірах. 22-річна ведуча постала перед глядачами в зухвалому вбранні з відкритим животом з елементами традиційного українського костюму.

"Атмосфера навколо Євробачення повертає мене у часи, коли я була лише на початку своєї кар'єри. Бо саме 2005 року ми стартували зі "Світським життям" і мали нагоду дізнатися найцікавіші подробиці життя гостей першого Євробачення в Україні", - написала Катя Осадча.

Катя Осадча новини - Катя Осадча показала, який вигляд мала в перших випусках Світського життя / instagram.com/kosadcha

Хто така Катя Осадча

Катерина Осадча - українська журналістка, телеведуча і модель. Найбільш відома, як ведуча програми "Світське життя" на телеканалі "1+1". У шкільні роки (з 13 до 18 років) працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, у 18 років повернулася на територію України.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що в родині української "дівчини Бонда" Ольги Куриленко сталося нещастя. Артистка розповіла про втрату близького члена сім'ї.

Також онука Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, показала знімок із новим коханим. У жовтні 2023 року вона розійшлася з молодим мільйонером Денисом Жадановим.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом