20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Павло Зібров показав, який вигляд має Ірина Білик без макіяжу - деталі
Павло Зібров показав, який вигляд має Ірина Білик без макіяжу - деталі

Павло Зібров показав, який вигляд має Ірина Білик без макіяжу - деталі

Павло Зібров показав, як виглядає Ірина Білик в житті та залишив послання для неї.

Український співак Павло Зібров порадував шанувальників спільним знімком зі співачкою Іриною Білик, з якою товаришує вже багато років.

На своїй сторінці в Instagram Зібров опублікував знімок з артисткою, яка була практично без макіяжу, лише злегка підфарбувала губи, і душевно підписав публікацію.

"Наша королева шоу-бізнесу, красуня, талант, а найголовніше - світла, надійна добра подруга. Обожнюємо і любимо всією сім'єю!", - написав співак.

Підписники Зіброва залишилися в захваті від знімка і написали багато коментарів:

"Люблю обожнюю Ірочку і вас Павло Миколайович ви наші справжні";

"Які ви красиві";

"Ірусенька - неймовірна людина! Обожнюємо її талант і красу! Чекаємо в Міннеаполісі".

Хто така Ірина Білик?

Ірина Білик - українська співачка, композиторка та поет-пісняр. Народна артистка України (2008). Через високу популярність (особливо в 90-ті), любов до перевтілень і величезний вплив на формування української популярної музики Білик називають "українською Мадонною". Співачка випустила 12 студійних альбомів і 48 синглів. Найпопулярніші треки: "Так просто", "Ми будемо разом", "Горобина червона", "Любов. Отрута" тощо.

Ірина Білик - останні новини

Зазначимо, раніше співак Олександр Тесленко записав україномовний кавер на пісню авторства легенди української естради Ірини Білик "Снег" - максимально відому, на жаль, не в її версії, а у виконанні артиста-путініста Філіпа Кіркорова.

А також Ірина Білик нещодавно під час власного концерту отримала пропозицію руки та серця від незнайомця. Про це вона розповіла в соцмережах, і шанувальникам здалося, що артистка всерйоз задумалася, що ж робити з ним далі.

Источник материала
Поделиться сюжетом