20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На додаткову сесію НМТ можна зареєструватися з 10 по 15 травня
На додаткову сесію НМТ можна зареєструватися з 10 по 15 травня

На додаткову сесію НМТ можна зареєструватися з 10 по 15 травня


З 10 до 15 травня триватиме реєстрація для участі в додатковій сесії національного мультипредметного тесту.


Додатковий період реєстрації для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ) триватиме протягом 10-15 травня. Про це пресслужба Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО).
 
Цей період реєстрації передбачено для тих, хто реєструвався в основний період, але отримав відмову, і тих, хто не зміг із поважної причини вчасно зареєструватися.
 
В ці дні також здійснюють реєстрацію осіб, які за рішенням судів перебувають в установах виконання покарань/слідчих ізоляторах.
 
“Тим, хто буде реєструватися в додатковий період, радимо після надсилання реєстраційних даних на обробку до регіонального центру оцінювання якості освіти щодень перевіряти в персональному кабінеті стан опрацювання реєстраційних документів, аби в разі виявлення недоліків у них встигнути про це дізнатися та виправити їх. Адже іншого шансу зареєструватися ви вже не матимете”, – зазначили в Центрі.
 
Як відомо, НМТ у 2024 році міститиме три обов’язкові предмети (українська мова, математика та історія України 16-21 століть) і один на вибір абітурієнта (іноземна мова (англійська, німецька, французька, іспанська), біологія, фізика та хімія, українська література та географія).

Тестування відбуватиметься під час основних (14 травня – 25 червня) та додаткових сесій (11-19 липня). Для участі в основній сесії НМТ-2024 зареєструвалося 287 тисяч осіб.



Источник материала
Поделиться сюжетом