20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Мережі з’явилися можливі специфікації Nintendo Switch 2
У Мережі з’явилися можливі специфікації Nintendo Switch 2

У Мережі з’явилися можливі специфікації Nintendo Switch 2

Nintendo Switch мала шалений успіх завдяки своєму дизайну, який дозволяв використовувати її і як повноцінну портативну консоль, і як консоль, під’єднану до телевізора. Але пристрій був випущений ще у 2017 році, тож не дивно, що зараз він відчайдушно потребує оновлення. Nintendo вже підтвердила, що незабаром планує анонсувати наступника, а поки що інсайдери діляться новими даними, які дають нам попереднє уявлення про те, якими можуть бути технічні характеристики Nintendo Switch 2, чим саме вона відрізнятиметься від попередниці та які можуть бути терміни її запуску.

Учасники спільноти Famiboards, присвяченого іграм та консолям Nintendo, відстежували відвантаження та митні дані між Nintendo, NVIDIA та іншими компаніями, намагаючись знайти натяки на технічні характеристики Switch 2. Один з користувачів форуму стверджує, що проаналізувавши різні списки відвантажень, він прийшов до таких можливих специфікацій Switch 2.

Згідно з витоком, консоль Switch 2 може мати 12 ГБ оперативної пам’яті, що складатиметься з 2 модулів LPDDR5X по 6 ГБ зі швидкістю передачі даних 7500 Мбіт/с. Крім того, пристрій може отримали 256 ГБ флешпам’яті UFS 3.1.

Інсайдер CentroLeaks додав до цього ще трохи даних, посилаючись на одного бразильського стрімера. У повідомленні йдеться про це, що консоль і, можливо, контролери матимуть вбудований мікрофон. Він також зазначає, що Switch 2 може мати 8-дюймовий дисплей. Користувач поширив масштабний макет Switch 2, створений на основі витоку деталей, порівнюючи його з оригінальним Nintendo Switch і Steam Deck. Щоправда, це макет саме розміру, а не дизайну, тож майте це на увазі.

Источник материала
Поделиться сюжетом