2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зник після 24 лютого: де зараз ведучий Андрій Доманський і що він робить під час війни в Україні
Зник після 24 лютого: де зараз ведучий Андрій Доманський і що він робить під час війни в Україні

Зник після 24 лютого: де зараз ведучий Андрій Доманський і що він робить під час війни в Україні

Ведучий давно не з'являвся у ЗМІ та на телебаченні

Популярний український ведучий Андрій Доманський на початку війни в Україні несподівано зник з медіапростору, і навіть видалив свої сторінки у соцмережах. Ще до 24 лютого через неоднозначні заяви про підтримку "руского міра" він потрапляв у скандали. Однак після початку повномасштабного вторгнення Росії на Україну ведучий записав відео на підтримку Батьківщини.

Раніше радіоведучий та інтерв'юер Слава Дьомін повідомляв, що Андрій Доманський давно виїхав з України, і перебував в одній із країн Балтії. Ведучий також перестав з’являтися на телебаченні.

Як Андрій Доманський виїхав з України під час війни

У ведучого є п’ятеро дітей, троє з яких неповнолітні. Це 24-річний сир Василь, 19-річна донька Лада, 16-річна донька Василиса, 13-річна Кіра і 8-річна Віра. Тому можна зробити висновок, що перетнув кордон ведучий законно.

Фото: ТСН

Скандали з Андрієм Доманським

Ведучий у своїй роботі просував проросійські наративи. Однак із заяв, за які його захейтили, стосувалася вулиць, які, на його думку, перейменовують на честь "фашистських злочинців".

"Ми не можемо дозволити, щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їхні портрети безкарно проносили під час факельних ходів у нашій столиці, де кожен метр просякнутий кров’ю наших співвітчизників", — пролунало з вуст Андрія Доманського в ефірі "Інтера" у 2018 році.

Коли Росія вторглася на територію України, у квітні 2022 року, Андрій Доманський вирішив записати відеозвернення, у якому говорив українською мовою. Однак це ніяк не врятувало ведучого від критики. Українці не повірили у його патріотизм. Власне після цього Андрій Доманський видалив акаунт в соцмережах.

Де зараз Андрій Доманський

Оскільки своє життя ведучий не висвітлює і не веде сторінки у соцмережах, достеменно не відомо, де він зараз перебуває. Він перестав з’являтися у публічному просторі: як в інтернеті, так і на телебаченні.

Теги по теме
Звезды
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны