"Я щаслива": Наталя Могилевська показалася в обіймах відомого українського співака
"Я щаслива": Наталя Могилевська показалася в обіймах відомого українського співака

"Я щаслива": Наталя Могилевська показалася в обіймах відомого українського співака

Наталя Могилевська відвідала масштабний концерт Макса Барських і залишила йому послання.

Українська співачка Наталя Могилевська не пропустила концерт Макса Барських у Палаці Спорту в Києві, який пройшов з величезним успіхом.

На своїй сторінці в соцмережах Могилевська опублікувала відео, в якому показала не тільки концерт Макса, але і як прийшла його привітати з успіхом за лаштунками, а також зустрілася з режисером Аланом Бадоєвим.

"Ніжний, скромний, романтичний. Завжди працює над собою. Прекрасний музикант - людина, яка не біжить за титулами, а йде своїм шляхом. Своїм прекрасним окремим шляхом. Дякую тобі, Макс! Я вчора була дуже приємно здивована цілісністю твого внутрішнього спокою, твоїм чудовим концертом, що несе радість і позитив людям", - написала Наталя під відео.

Могилевська також показала стильний образ: артистка обрала довгу легку сукню, накинувши зверху курточку-бомбер, доповнивши свій лук червоними аксесуарами.

Хто така Наталя Могилевська?

Наталія Олексіївна Могилевська - українська співачка, авторка виконавиця, композиторка, акторка і телеведуча, продюсерка. Народна артистка України (2004).

Наталя Могилевська - останні новини по темі

Зазначимо, Наталя Могилевська прокоментувала, що відчуває після новини про Оскар, який вручили документальному фільму "20 днів у Маріуполі". Співачка зазначила, що має особисту гордість за нагороду.

А також Алла Пугачова не змогла промовчати про терористичний удар РФ по Кривому Рогу, про який розповіла Наталя Могилевська в мережі. Примадонна висловила свою підтримку.

Источник материала
Поделиться сюжетом