16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Чим можна відмити скло в душовій кабіні: лайфхак, якому багато хто зрадіє
Чим можна відмити скло в душовій кабіні: лайфхак, якому багато хто зрадіє

Чим можна відмити скло в душовій кабіні: лайфхак, якому багато хто зрадіє

Якщо ви не знаєте, як видалити вапняний наліт зі скла душової кабіни, можете спробувати застосувати на практиці спосіб, у якому знадобиться антидощ.

Багато хто, у кого є вдома душова кабіна, стикається з проблемою пилу, водяних розводів і слідів на склі. На практиці їх не дуже легко відмити, бо звичайне протирання ганчіркою не завжди допомагає. Тому виникає питання, як видалити вапняний наліт зі скла душової кабіни.

Автор YouTube-каналу Подвійна порція корисних порад показав, як перевірив лайфхак з очищенням скла душової кабіни за допомогою мийного засобу та антидощу.

Чим можна відмити душову кабіну від нальоту

Чистимо скло засобом для миття вікон

Для початку беремо звичайний засіб у пульверизаторі і розпилюємо його по склу. Потрібно прибрати всі розводи, краплі та бруд зі скла. Розпилюємо рясно. Протираємо махровою ганчіркою. Щоб очистити сліди, ще раз протираємо скло паперовим рушником.

Обробіть скло антидощем

Заздалегідь купіть звичайний антидощ. У засобу може бути дуже неприємний запах, тому працюйте в масці та бажано рукавичках. Розпорошувати антидощ потрібно рясно по склу.

Розтираємо антидощ по склу

Чекаємо 1 хвилину і круговими рухами розтираємо засіб ганчіркою. За 5 хвилин, коли засіб засохне, беремо іншу ганчірку і рухом руки поліруємо скло. Робити все потрібно вручну.

Перевіряємо результат

Для початку потрібно відмити одну скляну стінку. На стороні, яка відполірована антидощем, вода має практично повністю стікати. Може залишитися лише кілька крапель. Порівнюємо результат зі склом, яке ще не вимивалося.

Як запобігти нальоту на душовій кабіні?

Щоб уникнути появи вапняного нальоту, який утворюється на внутрішньому боці скла, після кожного приймання душу скло потрібно витирати зверху донизу гумовим скребком або тканиною. Категорично не рекомендується застосовувати щетинні щітки, оскільки вони дряпають скляну поверхню.

Дивіться відео, як вимити скло душової кабіни без розводів:

Інші новини:

Источник материала
Поделиться сюжетом