23 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як приготувати ліниву кабачкову ікру на сковорідці: ідеально на бутерброди
Як приготувати ліниву кабачкову ікру на сковорідці: ідеально на бутерброди

Як приготувати ліниву кабачкову ікру на сковорідці: ідеально на бутерброди

На ринках та в магазинах вже можна приготувати молоді кабачки. Овочі ідеально підходить для приготування різноманітних простих закусок, а особливо смачної ікри.

Ідея приготування лінивої кабачкової ікри на сковорідці опублікована на сторінці фудблогерки Дарини з ніком vistovska cooking в Instagram. Закуска ще й дуже бюджетна.

Інгредієнти:

  • кабачок – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • цибуля –1 шт.
  • часник – 2 зубчика
  • томатний соус – 2 ст.л.
  • цукор – 1 ч.л. сіль та перець за смаком
  • оцет – 1 ч.л.

Спосіб приготування:

1. Обсмажити цибулю та моркву.

2. Додати томатний соус.

3. Все перемішати.

4. Додати дрібно нарізаний кабачок, часник та спеції.

5. Знову перемішати.

6. Тушкувати під кришкою до готовності близько 30 хвилин.

7. Готові кабачки перекласти в глибоку миску.

8. Збити блендером і додати оцет.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Запіканка з кабачків у мультиварці
  • Котлети з кабачків
  • Запіканка з кабачків
Источник материала
Поделиться сюжетом