16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Проміняла мільйонера на мільярдера. Що відомо про бойфренда внучки Ротару, який є спадкоємцем однієї із найбагатших родин США
Проміняла мільйонера на мільярдера. Що відомо про бойфренда внучки Ротару, який є спадкоємцем однієї із найбагатших родин США

Проміняла мільйонера на мільярдера. Що відомо про бойфренда внучки Ротару, який є спадкоємцем однієї із найбагатших родин США

Внучка знаменитої української співачки Софії Ротару – 23-річна Соня Євдокименко – днями розсекретила свого нового бойфренда. Ним виявився Макс Лернер, спадкоємець однієї з найбагатших родин США.

Фотографією з коханим юна українка поділилася в Instagram, зворушливо привітавши його з днем народження. Замість імʼя Соня Євдокименко залишила червоне сердечко. OBOZ.UA вирішив розповісти більше про обранця внучки легендарної співачки.

Макс Лернер веде непублічний спосіб життя. Навіть його сторінка в Instagram закрита від зайвих очей. Утім, одне фото з блогу все ж можна витягнути. На ньому Макс Лернер позує з келихом у розкішному смокінгу.

Набагато більше відомо про його сімʼю. Так, мама обранця Соні – Ненсі Лернер – мала 5 дітей. В родині в 2006 році трапився трагічний інцидент. Сестра Макса – Емма – потонула, коли втратила контроль над дорослим картингом, і він перекинувся в струмок на території сімейного маєтку.

Родина завдячує своїм статком дідусеві Макса – відомому та нині покійному американському бізнесмену Елу Лернеру. Він розпочав свою кар'єру продавцем меблів, вкладав гроші в нерухомість у районі Клівленда та у 1981 році став головою Equitable Bancorp, яка пізніше з Maryland National утворили успішну корпоріцію з випуску кредитних карток MBNA.

Мільярдер помер у 2002 році, передавши свій статок двом дітям – Ненсі та Ренді Лернерам (дядьку Макса Лернера – ред.). Дочка мільярдера створила програму Partnership for Families, яка оплачує екстракорпоральне запліднення для пар, які не можуть собі дозволити цю процедуру.

Ренді Лернер був інвестиційним аналітиком і запамʼятався як філантроп і поціновувач футболу, який мав змогу викупити деякі з команд у США.

До речі, раніше Софія Євдокименко зустрічалася зі старшим на 13 років IT-підприємцем із списку Forbes Андрієм Ждановим, який, хоч і не був мільярдером, але мільйони на рахунку мав.

Раніше OBOZ.UA писав, що Соня Євдокименко підтримала Україну та український народ під час війни з Росією. Вона закликала свою аудиторію допомагати, наймати та приймати українців.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом