Оплески не вщухали: Святослав Вакарчук виконав хіт "Обійми" в компанії дитячого хору під час благодійного концерту
Оплески не вщухали: Святослав Вакарчук виконав хіт "Обійми" в компанії дитячого хору під час благодійного концерту

Оплески не вщухали: Святослав Вакарчук виконав хіт "Обійми" в компанії дитячого хору під час благодійного концерту

Український співак та фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук виконав спільно із дитячим хором свій хіт "Обійми", який через війну в Україні став актуальним як ніколи. З благодійним концертом артист попрямував у Дніпро, де слухачі підтримали неочікувану колаборацію бурхливими оплесками.

Вакарчук опублікував відео з виступу у соцмережах та подякував школі мистецтв "KModern Studio" за щемливе виконання та талановитих дітей. На сцені малеча стояла у вишитих сорочках та з похиленими головами перед співом. Сам артист грав на фортепіано, а згодом почав виконувати хіт разом зі школярами.

Як зазначає школа мистецтв в InstaStories, цей виступ розчулив зал до сліз, тому й аплодисменти не вщухали певний час. Після виконання пісні Вакарчук підійшов до дітей та усіх обійняв, а потім з ними низько вклонився публіці.

Керівники студії поділилися й закуліссям виступу. Там артист підписав прапор, роздав автографи та багато обіймався та фотографувався із дітьми.

Ймовірно, після концерту школярі вирішили приємно вразити Вакарчука й хором заспівали його пісню "Не твоя війна", один з куплетів якої був виконаний англійською мовою. Такого сюрпризу співак не очікував і в певний момент потягнувся руками до обличчя, ніби витирав сльози.

"Світло, яке несуть українці, переможе російську темряву. Дякую Святославу Вакарчуку за підтримку наших людей, наших воїнів в часи нелегкої боротьби", – подякував вокалісту голова обласної військової адміністрації Микола Лукашук в Telegram.

Варто зазначити, що Святослав Вакарчук регулярно допомагає українським воїнам та їздить із концертами до них на фронт. Під час одного з них співак несподівано зустрівся на Донбасі із фронтменом фолькрок-гурту Kozak System Іваном Леньом, який на той час саме волонтерив у тій місцевості.

Раніше OBOZ.UA писав, що гурт "Океан Ельзи" вперше з 1998 року випустив пісню англійською. Співак планує створити цілий альбом з піснями іноземного мовою.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом