АВРОРА Мультимаркет і BatterFly: спільний крок до чистого довкілля
АВРОРА Мультимаркет і BatterFly: спільний крок до чистого довкілля

АВРОРА Мультимаркет і BatterFly: спільний крок до чистого довкілля

Спільний проект збору та переробки використаних батарейок став кроком у напрямку сталого розвитку та екологічної відповідальності.

За короткий період часу вдалося зібрати понад 60 000 батарейок, з яких 20 000 вже успішно перероблено на європейському заводі.

@video=//www.

• Збільшення обсягу переробки: АВРОРА Мультимаркет та Batter.

Fly утворили єдину ланцюгову систему збору та передачі на переробку батарейок, що дозволяє зменшити негативний вплив на довкілля.

• Відповідальність за весь цикл: Batter.

Fly єдине підприємство в Україні, що реалізовує повний цикл утилізації використаних батарейок - від виготовлення та розміщення боксів для збору до передачі на реальну утилізацію елементів живлення в країни Європейського Союзу, які мають такі потужності.

• Забезпечення доступності для кожного: Завдяки сучасним пунктам збору у вигляді впізнаваної батарейки, розміщеним у мережі АВРОРА Мультимаркет, кожен може безкоштовно здати використані батарейки та внести свій внесок у збереження навколишнього середовища.

• Збереження природних ресурсів: Процес переробки батарейок дозволяє зменшити потребу в видобутку природних ресурсів, таких як метали, що містяться у батарейках.

• Екологічна відповідальність: Batter.

Fly та АВРОРА Мультимаркет керуються принципами сталого розвитку, забезпечуючи ефективність збору та переробки відходів.

Крім того, АВРОРА Мультимаркет надає можливість своїм клієнтам відстежувати кількість зібраних в мережі та утилізованих батарейок за допомогою QR-коду, розміщеного на кожному боксі.

"За понад 10 років роботи ми навчилися ефективно сортувати сміття не лише в межах нашої компанії, а й дали можливість клієнтам долучатись.

Зараз ми активно розвиваємо цей напрямок.

Ця ініціатива є інвестицією у наше майбутнє, у культуру нашої країни та виховання наших дітей.

Щоб не доводилося у майбутньому пояснювати наслідки недбалого ставлення до сортування відходів, ми маємо створити правильні звички тут і зараз.

Будьте відповідальними за майбутнє вашої країни!" – зазначає Комерційний директор мережі мультимаркетів Аврора Олександр Доценко.

Для інформації читачів, Batter.

Fly - це перший в Україні інтегрований проект, який впроваджує повний цикл утилізації використаних батарейок - від їх збору та переробки до подальшої передачі елементів живлення на реальну утилізацію.

Заснований у 2020 році в ідеологічному партнерстві з виробником Duracell, Batter.

Fly займається реалізацією екологічних проектів з утилізації використаних елементів живлення, спираючись на принципи сталого розвитку та екологічної відповідальності.

За короткий період часу Batter.

Fly разом зі своїми партнерами створили найбільшу серед рітейл-гравців мережу збору використаних батарейок (понад 2 600 пунктів збору на території України).

Однією з ключових ініціатив компанії є побудова сучасних пунктів збору, які мають вигляд батарейки.

Це дозволяє кожному здати використані елементи живлення та внести свій внесок у збереження навколишнього середовища.

Крім того, Batter.

Fly забезпечує транспортування відходів до свого складу, їх сортування та відправку до заводів-утилізаторів в країни Європейського Союзу.

У своїй діяльності компанія керується принципами сталого розвитку та екологічної відповідальності, впроваджує інноваційні технології та процеси для зменшення негативного впливу на довкілля.

Дізнайтеся більше про цей проект на офіційному сайті.

Источник материала
loader
loader