"Це сенсація": Луческу оцінив шанси України на Євро-2024
"Це сенсація": Луческу оцінив шанси України на Євро-2024

"Це сенсація": Луческу оцінив шанси України на Євро-2024

Колишній головний тренер київського "Динамо" та донецького "Шахтаря" Мірча Луческу висловив упевненість у тому, що збірна України може дійти до півфіналу Євро-2024. Румунський фахівець також не дав жодного шансу на успіх своїм співвітчизникам у стартовій грі турніру із "синьо-жовтими".

Про це Луческу заявив в інтерв'ю порталу golazo.ro. Переможець Кубка УЄФА 2009 року наголосив, що рівень нинішньої збірної України перевершує команду 18-річної давності, яка зуміла дійти до чвертьфіналу чемпіонату світу у Німеччині під керівництвом Олега Блохіна.

"Погляньте, які команди представляють українці в Європі: "Реал", "Арсенал", "Челсі", "Бенфіка", "Жирона". Те, як вони просувають своїх молодих гравців, це просто сенсація. Їхні академії набагато кращі за наші. Вони виховують гравців, ніби на конвеєрі. Я думаю, що сьогоднішня збірна України – найкраща збірна, яка у них була з часів чемпіонату світу 2006 року. Ось чому я бачу, що вона може стати сюрпризом на цьому Євро. Я бачу, що вони навіть дійдуть до півфіналу!" – сказав Луческу.

Раніше портал Goal.com виніс вирок збірної України на Євро-2024. А знаменитий тренер харківського "Металіста" та "Дніпра" Мирон Маркевич назвав головну проблему команди.

КАЛЕНДАР ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ НА ЄВРО-2024

17 червня, 16.00. Група Е. Румунія – Україна.

21 червня, 16.00. Група Е. Словаччина – Україна.

26 червня, 19.00. Група Е. Бельгія – Україна.

Як повідомляв OBOZ.UA, у товариських матчах перед Євро-2024 збірна України програла команді Польщі, а також зіграла внічию з Німеччиною.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом