Звинуватила у невдячності: Валюха зі "Сватів" жорстоко наїхала на українську акторку Анну Кошмал
Звинуватила у невдячності: Валюха зі "Сватів" жорстоко наїхала на українську акторку Анну Кошмал

Звинуватила у невдячності: Валюха зі "Сватів" жорстоко наїхала на українську акторку Анну Кошмал

В інтерв'ю російським ЗМІ путіністка Кравченко активно просуває пропагандистські наративи Росії й критикує тих, хто не підтримує жорстоку війну, яку розпочала Росія. Цього разу вона виступила проти Анни Кошмал та інших свідомих колег зі "Сватів".

Тетяна Кравченко жорстоко висловилась про Анну Кошмал

За словами Тетяни Кравченко, вона вражена тим, як різко та категорично Анна Кошмал висловлюється про всіх акторів з "Сватів", які підтримують війну. Крім того, Кравченко звинуватила артистку у невдячності, стверджуючи, що Анна не пам'ятає доброти, яку до неї проявляли, зокрема, ще один палкий путініст Федір Добронравов.

Кошмал ця... Ну, Кошмал я розумію. Як її Федя Добронравов, коли в Москві знімали, рятував у лікарні, коли вона отруїлася. І раптом... Напевно, завдання там (в Україні – Кіно 24) таке, я не знаю. Могла б сказати, що не буде нічого говорити. Вона так гнівно, що я навіть не впізнала її, коли мені показали відео. Вона, головне, щиро так, з такою ненавистю про нас, ніби ми з Федькою її вороги,
– бідкається путіністка.

Тетяна Кравченко
Тетяна Кравченко / Кадр із серіалу "Свати"

Схоже, Тетяна Кравченко забула, що російські ракети щодня завдають руйнувань українським землям, на яких вони роками заробляли гроші. А російські політики, яких вона так палко обожнює, віддають накази нищити та вбивати українців, стираючи з лиця землі наші міста та села. Отже, вона, як і всі путіністи, відповідальна за цю катастрофу.

Кого ще звинуватила Тетяна Кравченко

Скандальна путіністка також висловила своє обурення щодо позиції Олександра Феклістова, який також брав участь у серіалі "Свати". Вона зазначила, що розгнівана тим, як росіянин відкрито засудив війну, розпочату Росією.

Відомо, що Олександр Феклістов, який виконав роль Сан Санича у серіалі, виступив проти воєнних злочинів, які вчиняє армія Росії в Україні, і виїхав з країни окупантів. Ще з 2014 року актор вирішив, що дії керівництва Росії є неприйнятними й виразив підтримку українцям настільки, наскільки це було можливо.

Раніше у своїх соціальних мережах Феклістов вже висловлював співчуття українському народу та ділився своїми емоціями.

"Дорогі мої українські колеги! З тими, з ким я працював, ті, хто мене пам'ятає. Я хочу висловити вам слова підтримки. Я тут, в Росії, відчуваю, звичайно, неймовірний сором у зв'язку з тим, що трапилося. Але це все дрібниці порівняно з тим, що зараз переживає Україна", – заявляв актор.

Кравченко ж скаржиться, що багато акторів насправді не мають розуміння у політиці, тому краще було б їм мовчати.

Путіністка Тетяна Кравченко підтримує війну Росії: що відомо

Путіністка неодноразово виражала підтримку окупації Донбасу та анексії Криму. Зараз, коли в Україні відбувається повномасштабна війна, і люди гинуть, російська акторка продовжує свою роботу в Москві та гастролює Росією.

Також відомо, що Кравченко активно підтримує війну в Україні й співає оди кремлівському диктатору Путіну.

Але, схоже, сама акторка вже давно знаходиться у неадекватному стані. Відомо, що її неодноразово ловили на зловживанні алкоголем. У січні, наприклад, вона вирішила зірвати виставу в театрі, просто не з'явившись на подію. Тому, очевидно, що "світле" майбутнє Тетяни, так само як і всієї Росії, уже зовсім близько.

Источник материала
loader
loader