У центрі Одеси сталась стрілянина: поліція затримала зловмисників, серед них є росіяни
У центрі Одеси сталась стрілянина: поліція затримала зловмисників, серед них є росіяни

У центрі Одеси сталась стрілянина: поліція затримала зловмисників, серед них є росіяни

У центрі Одеси троє чоловіків влаштували конфлікт зі стріляниною. Їх затримала поліція, яка навіть провела спеціальну операцію для пошуку одного із фігурантів.

Компанія чоловіків відпочивала у ресторані

Інцидент стався 12 червня, на Французькому бульварі. Про конфлікт поліцію повідомила жінка. Вона стала очевидицею того, як між чоловіками розгорілась бійка, а потім пролунав постріл.

Поліцейські на місці події затримали двох учасників конфлікту віком 32-х та 43-х років. Вони виявилися громадянами Росії. Для пошуку третього фігуранта в Одесі ввели спеціальну операцію. Згодом 29-річного чоловіка затримали. Саме в нього вилучили рушницю.

Правоохоронці встановили, що компанія чоловіків відпочивала в ресторані на Французькому бульварі. Між ними виникла сварка, яка переросла у бійку. Під час конфлікту двоє чоловіків погрожували один одному ножами, а третій вистрілив в повітря.

На місці події знайшли два ножі та сумку, в якій також були три ручні гранати, дві з яких, попередньо, є бойовими.

Затримані росіяни раніше потрапляли в поле зору правоохоронних органів та притягувались до кримінальної відповідальності. Один з них перебував в розшуку за вимагання та викрадення людини. Правоохоронці готуються оголосити фігурантам про підозру та обрати запобіжні заходи.

Біля Львова сталась стрілянина

  • У Львівському районі сталась стрілянина. Поліція вживає заходів для затримання зловмисника. Вдень 12 червня у Сокільниках, що на Львівщині, сталась стрілянина. Відомо про пораненого чоловіка.
  • Повідомлення про стрілянину у Сокільниках надійшло приблизно о 11. Відомо, що на місці події працюють оперативники карного розшуку, слідчі, криміналісти та співробітники інших служб та підрозділів поліції Львівської області.
  • Поліцейські проводять спецоперацію для встановлення особи зловмисника та його затримання.
Теги по теме
Одесская область Криминал
Источник материала
loader
loader