Одеса прийняла естафету від Києва: Південну Пальміру також затоплює
Одеса прийняла естафету від Києва: Південну Пальміру також затоплює

Одеса прийняла естафету від Києва: Південну Пальміру також затоплює

Кадри підтопленого міста публікують жителі Одеси в соцмережах, передає 24 Канал.

Негода прийшла до Одеси

Одеса прийняла дощову естафету від Києва: під час дощу в місті затопило вулиці, біля пляжів утворилися додаткові "водойми", а люди місцями були вимушені лазити через паркани.

"Поплив" також одеський проспект Шевченка. Судячи з фото, вулиця фактично перетворилася на суцільну ріку, якою намагалися проїхати автомобілі.

Ріка на проспекті Шевченка / Фото: "Думська"

Мер Одеси Геннадій Труханов повідомив, що у звʼязку зі значним дощем усі комунальні служби міста працюють у посиленому режимі.

Звертаюсь до власників автомобілів з проханням не залишати машини на решітках дощоприймачів та в безпосередній близькості до них, це ускладнює роботу спецтехніки та наших співробітників,
– написав він.

Одесу затоплює після зливи 15 червня: дивіться відео

У Києві через зливу зірвало асфальт

  • Через значну зливу 15 червня водовідвідна система Києва не впоралася. Особливо сильний потоп стався на вулиці Антоновича. Там неподалік від станції метро "Олімпійська" після зливи зірвало частину асфальту.
  • За словами патрульної поліції, на перехресті вулиць Антоновича та Фізкультури рух транспорту був перекритий. На вказаній ділянці дороги працюють патрульні та спеціальні служби.
  • Згодом також стало відомо, що на бульварі Миколи Міхновського автомобіль в'їхав у розриту яму, яку залило дощем. За словами очевидців, "швидкої" на місці немає і з водієм нібито все гаразд.
Теги по теме
Новости Украины
Источник материала
Поделиться сюжетом