Путіна треба поставити на місце всіма можливими способами - Зеленський
Путіна треба поставити на місце всіма можливими способами - Зеленський

Путіна треба поставити на місце всіма можливими способами - Зеленський

Сьогодні очільника РФ Володимира Путіна треба поставити на місце всіма можливими способами: посиленням України, потужними санкціями, політичною ізоляцією, бо його політика – це політика Гітлера.

Як передає Укрінформ, про це Президент України Володимир Зеленський розповів в інтерв’ю італійському каналу SkyTG24, фрагмент якого розмістив у Телеграмі напередодні відкриття інавгураційного Саміту миру у Швейцарії.

«Сьогодні Путіна треба поставити на місце всіма можливими способами: посиленням України, потужними санкціями, політичною ізоляцією», – сказав Зеленський.

Путін, за словами Президента України, буде проводити ескалацію, якщо відчуватиме свою силу.

«Не даремно його ракети перетинають простір країн-членів НАТО. Випадки у Польщі є, в Румунії є, і морський простір – Росія сьогодні заходить у чужі територіальні води, а також порушує чужий повітряний простір. Все це зафіксовано. Це факт. Це перші кроки, перші спроби. Він буде діяти як Гітлер. Ви це побачите. Бо (у Путіна – ред.) те саме бачення світу», – запевнив Зеленський.

«Дайте йому невеликий успіх, і він піде далі», – додав Президент.

Він також нагадав, що Росія використовує на місяць 3200-3500 керованих авіабомб виключно по цивільному населенню, цивільній інфраструктурі, «щоб люди боялися і бігли з того чи іншого міста, з тієї чи іншої громади, а Росія мала можливість окупувати ці села і міста».

«І це є головна ціль. Так само, як робив Гітлер, – «коврове» бомбардування – все те саме, як одна методичка», – сказав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, питання відновлення сталого і справедливого миру обговорюватимуться сьогодні на швейцарському курорті Бюргеншток, де стартує перший Саміт миру за участі 100 делегацій – 92 країн і 8 міжнародних організацій. На конференції йтиметься про ядерну безпеку, продовольчу безпеку та гуманітарний вимір.

Фото: ОП

Теги по теме
Владимир Зеленский война Владимир Путин
Источник материала
Поделиться сюжетом