У Києві підліток вдарив безпорадного пенсіонера: що кажуть у поліції
У Києві підліток вдарив безпорадного пенсіонера: що кажуть у поліції

У Києві підліток вдарив безпорадного пенсіонера: що кажуть у поліції

Повідомляється, що конфлікт стався на тлі особистої неприязні неповнолітнього. Правоохоронці провели з під бесіду та попередили про наслідки таких дій.

Побиття пенсіонера

Правоохоронці розповіли, що дізналися про інцидент з соціальних. Слідчі встановили всі деталі.

Юнак проживає в одному будинку з дідусем та зневажливо ставиться до нього. Побачивши чоловіка на сходовому майданчику, підліток спочатку почав виганяти пенсіонера на вулицю, а потім вдарив його ногою. Подію на камеру фільмувала подруга неповнолітнього, після чого відео стало надбанням соцмереж,
– вказали у поліції.

Хлопець напав на пенсіонера у під'їзді будинку / фото поліції

У п'ятницю, 14 червня, правоохоронці запросили 14-річного киянина разом з батьками до управління поліції для надання пояснень. Там підлітку провели виховну бесіду щодо неприйнятності образливого ставлення до інших. Вони зазначили, що воно має наслідки у вигляді адміністративної або кримінальної відповідальності.

Підлітка та батьків запросили до відділку / фото поліції

На матір підлітка співробітники поліції склали адміністративний протокол за неналежне виконання батьківських обов’язків. Інформацію передали до соціальних служб та навчального закладу, з метою проведення подальшої виховної роботи.

Діти й неповнолітні: новини

  • У приватному дитячому садочку в Одеській області 2-річну дівчинку залякували та ображали. Керівництво закладу не відреагувало на інцидент та проігнорувало його після звернення батьків дівчинки. Омбудсмен Дмитро Лубінець звернувся за цим фактом до поліції.
  • У поліції розповіли, що російські спецслужби вербували українських підлітків за гроші палити автомобілі ЗСУ. Зокрема в Одесі правоохоронці викрили двох хлопців 13 та 16 років, які разом з друзями при спробі завдати шкоди майну військових. Старшим підліткам загрожує в'язниця, покарання може сягати до 15 років ув'язнення.
  • У Короповому Чугуївського району у стаціонарному басейні загинула дворічна дитина. Хлопчик самостійно вийшов на подвір'я, де впав у водойму та захлинувся. Лікарі намагалися врятувати дитину, проте невдало.
Теги по теме
полиция Криминал Дети и несовершеннолетние
Источник материала
Поделиться сюжетом