Аж сяє: прибиральниця показала, як правильно чистити унітаз
Аж сяє: прибиральниця показала, як правильно чистити унітаз

Аж сяє: прибиральниця показала, як правильно чистити унітаз

У своєму відео вона поділилася простим, але робочим методом.

Чищення унітазу - обов'язкове заняття, але іноді наші методи можуть виявитися не такими ефективними, як нам здається.

Жінка під ніком vanesamaro91 у TikTok зазначила, що поширені помилки часто призводять до того, що люди випускають з уваги найважливішу частину туалету, пише Mirror.

Для початку, за її словами, потрібно надіти рукавички, а потім зняти сидіння унітазу, перш ніж приступати до інших дій.

Потім вона обприскує сидіння відбілювальним засобом. Після цього можна залити в унітаз трохи засобу для чищення унітазів. Вам потрібно дати йому час "попрацювати", поки ви продовжуєте прибирання в інших місцях. Коли засіб для чищення зробить свою справу, вона почне вибілювати місце, де було знято сидіння. Це дасть їй змогу видалити іржаві сліди, що скупчилися в місці кріплення сидіння до чаші.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна газета у форматі таблоїд. Є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Гармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "відображенням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Гармсворт вирішив зробити газету більш кольоровою і з більш широким колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вона також обполіскує це місце, щоб воно залишалося блискучим і чистим, а потім миє унітаз засобом, якому вона дала відстоятися. Експерт просто втирає засіб у чашу за допомогою туалетної щітки, а потім змиває його.

Після цього вона переключає увагу на нижню частину туалету, де він прикріплений до підлоги. Вона наносить трохи спрею для чищення, а потім протирає паперовим рушником, щоб прибрати весь пил, що залишився.

Дівчина показала, як відмити унітаз / Скріншот з відео

У своєму відео вона попросила людей зосередитися на ділянці, де унітаз прилягає до підлоги, і помити його, поки не зникнуть усі жовті плями. Після цього вона очищає сидіння унітазу, а потім встановлює його на місце.

Як очистити чайник від накипу лимонною кислотою / Інфографіка Главред

Звичайно, для цього потрібно пройти кілька етапів, але вона запевняє глядачів, що очистити це місце - простіше простого.

Дивіться відео про те, як правильно мити унітаз:

@vanesamaro91 Як ви чистите свої туалети? А ви знали, що сидіння можна зняти, щоб почистити під ним? #clean#viral#bathroom#trending#toilet#cleantok♬ Golden - Harry Styles

Источник материала
Поделиться сюжетом