24 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Юпітер підсилює енергію дружби: гороскоп Таро на літо для всіх знаків зодіаку
Юпітер підсилює енергію дружби: гороскоп Таро на літо для всіх знаків зодіаку

Юпітер підсилює енергію дружби: гороскоп Таро на літо для всіх знаків зодіаку

Карти Таро – унікальний інструмент для передбачення майбутнього. Астрологи використовують розклади, щоб конкретизувати прогнози та поглянути на ситуації з іншої точки зору.

Астрономічне літо настає у день сонцестояння – 20 червня та триватиме до осіннього рівнодення 21 вересня. Згідно з прогнозом, деякі знаки зодіаку матимуть шанс ухвалити доленосні рішення та змінити життя на краще.

Овен

Карта Таро: Паж пентаклів

Зірки радять зосередитися на досягненні заповітної мрії. Вам випала карта нових можливостей, розвитку та процвітання. Будуть нові кар’єрні пропозиції, вигідні проєкти, важливі співпраці та фінансові прибутки. Будьте цілеспрямованими та створіть реалістичний план досягнення своїх цілей.

Телець

Карта Таро: Туз кубків

Влітку на вас чекають емоційні гойдалки. Ви будете відкриті для нових романтичних вражень і поглиблення зв’язків із коханими. Ця карта також заохочує досліджувати свої творчі таланти та відкривати нові можливості. Приділіть час творчості та ловіть натхнення.

Близнюки

Карта Таро: Закохані

Готуйтеся до приємних зв’язків цього літа. Самотні представники знаку можуть несподівано зустріти кохання всього життя. Якщо ви перебуваєте у стосунках, щире спілкування поглибить ваші зв’язки з партнером, друзями та родиною. Закохані – це також карта вибору. Ймовірно, доведеться ухвалювати важливе рішення.

Рак

Карта Таро: П'ятірка мечів, перевернута

П’ятірка мечів – карта конфліктів і непорозумінь. Однак у перевернутому вигляді вона втрачає негативне значення. Літо ознаменує кінець чорної смуги в житті. Ви позбудетеся минулих образ і знайдете гармонію у своїх стосунках, що дозволить вам рухатися далі та досліджувати нові горизонти.

Лев

Карта Таро: Вісімка кубків

Подумайте, що справді приносить вам радість цього літа. Якщо деякі речі стають обтяжливими, будьте чесними з собою. Цікаві пропозиції можуть привести до нових починань раніше, ніж ви думаєте.

Діва

Карта Таро: Четвірка жезлів, перевернута

Утримайтеся поки що від святкувань. Ви наполегливо працювали над досягненням мети, але ця віха ще не досягнута. Просто продовжуйте йти визначеним шляхом. Співпраця буде корисною для нових починань.

Терези

Карта Таро: Колесо фортуни, перевернуте

Удача вже на шляху, але щось може завадити втіленню заповітної мрії. Прийміть зміни, щоб показати всесвіту, що ви готові розірвати старі цикли. Намагайтеся управляти колесом фортуни для досягнення своїх цілей.

Скорпіон

Карта Таро: П'ятірка пентаклів

На вас чекають фінансові труднощі. На банківському рахунку буде менше грошей, ніж очікувалося. Доброю новиною є те, що ця ситуація може швидко покращитися. Зверніться за порадою до тих, кому довіряєте. Іноді достатньо отримати цінну пораду та змінити хід мислення.

Стрілець

Карта Таро: Правосуддя, перевернуте

Це буде справді доленосне літо. Ви будете роздумувати над своїм справжнім покликанням у житті – а, можливо, навіть його знайдете. Всесвіт посилатиме вам знаки, щоб направляти вас – будьте уважними та довіряйте інтуїції. На вас чекає літо великих прозрінь і потенційного духовного пробудження.

Козоріг

Карта Таро: Паж кубків, перевернутий

Дайте волю творчості. Цього літа вам раптово може прийти неймовірна ідея – і навіть не думайте їй протистояти. Подолайте невпевненість у собі та ловіть натхнення. Замість того, щоб слухати свого внутрішнього критика, дайте волю уяві – ця ідея може стати великою можливістю в майбутньому.

Водолій

Карта Таро: Шістка кубків, перевернута

Ви застрягли у минулому. Ностальгічні настрої не дозволяють вам жити теперішнім і помічати красу цього літа. Основна порада полягає у тому, щоб відпустити минуле та прийняти майбутнє з відкритим серцем. Зосередьтеся на діяльності, яка приносить радість і повертає вас у дитинство.

Риби

Карта Таро: Десятка жезлів, перевернута

Ваша стійкість заслуговує похвали, але ви не повинні робити все самостійно. Зверніться за допомогою до колег чи друзів. Перевернутий стан цієї карти означає, що ви повинні розділити навантаження. Зрозумійте, що ви не самотні. Співпраця може принести багато користі.

Раніше OBOZ.UA розповідав, які перешкоди у червні чекають на кожен знак зодіаку.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом