23 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кілька ефективних порад щодо схуднення для людей старше 40 років
Кілька ефективних порад щодо схуднення для людей старше 40 років

Кілька ефективних порад щодо схуднення для людей старше 40 років

Для більшості людей схуднення - нескінченна місія. Іноді, навіть коли ми наполегливо працюємо над тим, щоб скинути зайві кілограми, ми не бачимо очікуваних результатів вчасно.

Але пам'ятайте, що будь-який шлях до схуднення передбачає загальний баланс у вашому способі життя. Якщо вам за 40 і ви шукаєте ефективний спосіб схуднути, ми зібрали кілька порад для вас.

Не потрібно пропускати прийоми їжі, розраховуйте їх з розумом

По-перше, ніколи не пропускайте прийоми їжі. Регулярне харчування допоможе вам підтримувати швидкість метаболізму і швидше спалювати калорії.

Коли вам за 40, ваш організм потребує необхідних поживних речовин вчасно, щоб ви не страждали від будь-якої слабкості. Однак ви можете їсти більше вранці і менше ввечері.

Ніколи не пропускайте фрукти, овочі та салати

Якщо ви заповнюєте половину своєї тарілки овочами і салатом, ви на правильному шляху. Фрукти, овочі та салати низькокалорійні і містять всі необхідні поживні речовини, яких потребує ваш організм.

Ви можете збільшити споживання волокнистих продуктів, таких як цільні зерна, боби, ягоди, авокадо, броколі та яблука, що покращить травлення та запобіжить збільшенню ваги.

Тримайтеся подалі від напівфабрикатів та газованих напоїв

Високе споживання оброблених продуктів і газованих напоїв може призвести до підвищеного ризику ожиріння і хронічних захворювань. Такі продукти, як чіпси та печиво, також містять багато калорій, тому є шкідливими для здоров'я.

Багато людей люблять вживати солодкі газовані напої, але важливо зазначити, що такі напої лише підвищують ризик розвитку діабету та збільшення ваги.

Будьте фізично активними та збільште споживання води

Фізичні вправи - найбезпечніший спосіб схуднути. Додайте 30-40 хвилин щоденних фізичних вправ до свого розпорядку дня, і ви побачите значні переваги.

Ще один ефективний спосіб зберегти здоров'я і схуднути - постійно пити воду. Встановіть собі нагадування пити воду через певні проміжки часу, щоб прискорити метаболізм і полегшити виведення відходів.

Раніше OBOZ.UA писав, які фрукти їсти для схуднення.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом