Наглядова рада Українського культурного фонду повідомила про початок конкурсного добору на посаду виконавчого директора інституції
Наглядова рада Українського культурного фонду повідомила про початок конкурсного добору на посаду виконавчого директора інституції

Наглядова рада Українського культурного фонду повідомила про початок конкурсного добору на посаду виконавчого директора інституції

Документи на участь у доборі можна подати з 17 червня по 17 липня 2024 року.

Наглядова рада Українського культурного фонду відповідно до Закону України «Про Український культурний фонд» оголосила старт конкурсного добору на посаду виконавчого директора Українського культурного фонду (УКФ). Про це йдеться на сайті Міністерства культури та інформаційної політики України.     

Документи на участь у доборі з 17 червня по 17 липня 2024 року можуть подати кандидати з вищою освітою (не нижче спеціаліста/ магістра) та досвідом роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності у релевантній сфері не менше трьох років, які вільно володіють державною мовою та однією з офіційних мов Ради Європи на рівні не нижче B2 та можуть виконувати відповідні посадові обов’язки за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем.

Охочі взяти участь у доборі мають володіти такими знаннями:

  1. законодавство України, в тому числі основні положення Господарського кодексу України, Бюджетного кодексу України, Податкового кодексу України, законів України «Про Український культурний фонд», «Про культуру», «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації», «Про запобігання корупції» тощо та іншого законодавства;
  2. управління організаціями та/або комплексними проєктами у сфері культури, людським капіталом, комунікаціями;
  3. основи фінансового менеджменту та управлінського обліку;
  4. етика ділового спілкування та ведення переговорів, основи міжкультурної взаємодії;
  5. здатність до системного аналізу, розробки стратегічних документів;
  6. сучасні інформаційні технології;
  7. розуміння механізмів та можливостей формування партнерств та залучення грантових, спонсорських, донорських коштів.

Пакет документів з відповідного переліку необхідно надіслати у форматі pdf з позначкою «документи на конкурсний добір» на електронну адресу konkurs@ucf.in.ua та подати особисто за адресою м. Київ,  вул. Лаврська, 10-12, каб. № 7 або ж кур’єрською доставкою на адресу Фонду (відповідальна особа Вікторія Гештемулт, контактний телефон: 0996385273).

Копії документів мають бути належним чином засвідчені кандидатом (згідно з оригіналом, ПІБ, дата та підпис). Часом подання документів вважається час фактичного отримання повного пакету документів Українським культурним фондом.

Згодом додатково буде повідомлено про дату, умови та місце проведення співбесід.

Умови оплати праці:

  • посадовий оклад — 21 462 грн;
  • інші надбавки, премії — у разі встановлення.

Крім Наталії Кривди, на посаду претендували також культурна менеджерка, програмна директорка освітньої організації «Культурний проєкт», колишня голова Держмистецтв та ексзаступниця міністра культури Галина Григоренко і колишня народна депутатка, ексзаступниця міністра культури й координаторка проєктів USAID у Львові Ірина Подоляк.

8 лютого 2024 року, Міністерство культури та інформаційної політики затвердило новий склад Наглядової ради Українського культурного фонду.

Перед тим, 11 січня, діячі культури опублікували відкритий лист до Володимира Зеленського і Міністерства культури із закликом взяти відповідальність за формування нового складу наглядової ради УКФ. 7 січня керівник проєкту Ukraїner Богдан Логвиненко та редакторка відділу культури LB.ua Ксенія Білаш заявили, що, за їхніми даними, існує ймовірність, що обрання нових членів наглядової ради УКФ від закладів культури та громадських об’єднань матиме «маніпулятивний характер». 

Український культурний фонд  — державна установа, створена у 2017 році з метою сприяння розвитку національної культури та мистецтва. Діяльність фонду координується МКІП.

Читайте також:

  • Наглядова рада УКФ: спроба №2
  • Наглядаючи за наглядачами
  • Один раз УКФ вже хакнули. Громадському сектору потрібно об'єднатися, щоб це не сталося вдруге

Фото: УКФ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
конкурс
Источник материала
Поделиться сюжетом