Нові складані смартфони Motorola Razr можуть вийти вже зовсім скоро
Нові складані смартфони Motorola Razr можуть вийти вже зовсім скоро

Нові складані смартфони Motorola Razr можуть вийти вже зовсім скоро

Цього року Motorola трохи змінила своїм звичкам та відклала запуск нового покоління складаних смартфонів Razr. Всі чекали, що виробник вчинить, як і минулого року – нагадаю, Motorola Razr 40 (його огляд можна знайти ось тут) та Razr 40 Ultra (а про цей смартфон можна більше дізнатися ось тут) були представлені 1 червня. Але цьогоріч компанія трохи змістила графік, і смартфонів, як і офіційного анонсу, ще немає.

Проте інсайдери стверджують, що Razr 50 і Razr 50 Ultra (відомі як Moto Razr 2024 і Moto Razr Plus 2024 на американському ринку) будуть представлені вже скоро, на початку липня, а незабаром після цього пристрої з’являться і на глобальному ринку.

Таке зміщення в графіку може бути результатом стратегічного позиціювання Motorola у відповідь на анонс Samsung Galaxy Flip6, запланований на 10 липня. Відкладаючи запуск, компанія потенційно може доопрацювати свою стратегію, особливо з погляду цінової політики та рекламних пропозицій.

Хоча точна дата запуску та специфікації досі залишаються в таємниці, попередні витоки дають уявлення про те, чого можуть очікувати споживачі від нових розкладачок. За чутками, Razr 50 Ultra матиме знайомий загальний дизайн, але дещо оновлений 4-дюймовий екран.

Під капотом може бути встановлений чипсет Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3, що дехто може розцінити як пониження класу через “майже флагманський” статус 8s Gen 3. Нагадаю, попередник працює на флагманському Snapdragon 8 Plus Gen 1. Система камер може зазнати змін у кращий бік – інсайдери очікують появу нового 2-кратного телеоб’єктива. Серед інших очікуваних специфікацій Razr 50 Ultra – більший акумулятор і водонепроникність за стандартом IPX8.

Источник материала
Поделиться сюжетом