«Океану Ельзи» – 30. Група анонсувала великий ювілейний концерт у Києві
«Океану Ельзи» – 30. Група анонсувала великий ювілейний концерт у Києві

«Океану Ельзи» – 30. Група анонсувала великий ювілейний концерт у Києві

Гурт «Океан Ельзи» зробив анонс масштабного концерту, який буде присвячений 30-річчю діяльності гурту.

Перший великий виступ гурту від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україні відбудеться 12 жовтня о 18:00 у столичному Палаці спорту. Дата обрана не випадково, так як саме вона вважається офіційним днем народження гурту.

За словами музикантів, це в жодному разі не буде святкування, адже «всі святкування – після перемоги». Натомість, це буде день, аби «відчути своїх поруч».

«Цього року, 12 жовтня, нам – 30 років. І той день ми хочемо провести разом з вами на нашому виступі в Києві! Ні, це не святкування – всі вони будуть потім, після Перемоги. Це той день, коли відчуваєш своїх поруч. Знову. І поки не можемо, з очевидних причин, зустрічатись на стадіонах, побачимось у Палаці спорту!», – наголошують артисти.

Афіші для концерту розробив відомий українських художник Нікіта Тітов.

«Відповідь» – вона про біль і пам'ять. «Відповідь» – вона про довічну вдячність. «Відповідь» – вона про складний і довгий шлях до Перемоги. Вона про запитання «скільки ще?…» і про відповідь, яку кожен точно може знайти в своєму серці», – розповіли «Океан Ельзи».

Також «Океан Ельзи» випустив першу англомовну пісню «Voices Are Rising» невдовзі після повідомлення про створення першого в історії існування колективу англомовного альбому. До слова, Святослав Вакарчук розповів, як Сергій Жадан врятував його від смерті. 

Источник материала
Поделиться сюжетом