Поширена помилка із макіяжем додає обличчю років: візажист назвав головне "ні"
Поширена помилка із макіяжем додає обличчю років: візажист назвав головне "ні"

Поширена помилка із макіяжем додає обличчю років: візажист назвав головне "ні"

У прагненні мати привабливий та сяючий вигляд ми часто робимо помилки, які можуть миттєво нівелювати всі зусилля. Деякі методи нанесення макіяжу візуально додають обличчю кілька років.

Відомий візажист Вейн Госс розкрив поширену техніку макіяжу, яка насправді лише старить обличчя. Експерт також пояснив, чому варто уникати нанесення різноманітних засобів пальцями.

Десятиліттями у б’юті сфері панує поширений лайфхак, який насправді не приносить жодної користі. Деякі горе-порадники рекомендують широко посміхнутися, щоб визначити зону нанесення рум’ян.

"Це поширена помилка, яку люди роблять надто часто. Зрештою, усмішка піднімає щоки, а те, що піднімається вгору, повинно в якийсь момент опуститися. Це означає, що рум'ян буде менше, ніж потрібно, і ви будете мати старший вигляд", – зазначив Госс.

Щоб мати молодший вигляд, Госс радить робити макіяж простим і послідовним. Будь-який надлишковий макіяж означатиме, що ви намагаєтесь приховати занадто багато під ним. Не варто наносити багато шарів тонального крему, консилера чи інших засобів, що просто заважають шкірі дихати. Ефект маски точно нікого не прикрашає. Натомість щільна текстура швидко забивається у мімічні зморшки, створюючи доволі непривабливий вигляд.

Також слід обирати якісні пензлі, найкраще – з м’якою густою щетиною. Щітка поганої якості матиме жорсткі волокна, і загальна конструкція спричинить нерівномірне нанесення.

"Важливо, щоб конструкція пензля була добре продумана, і щоб наконечник фіксував волоски, забезпечуючи його щільність", – пояснив Госс.

Краще відмовитися від пальцевого нанесення макіяжу. За допомогою пензлика ви можете отримати більш якісне нанесення, яке неможливо зробити пальцями.

Тональний крем не слід накладати безпосередньо на пензлик. Його краще нанести на обличчя та використати пензлики для розтушовування.

Що стосується рум'ян, загалом дотримуйтесь природних ліній вашої щоки. Рум'яна потрібно наносити на вилицю, а не саму щоку.

Останній штрих – якісний хайлайтер, що додасть шкірі сяйва та візуально омолодить обличчя.

Багатошарове тонування та чіткий контуринг відійшли в минуле. Наразі у тренді – максимально натуральний макіяж. Як зробити так, щоб шкіра була чистою в майже прозорою та в чому полягає популярна техніка "скляної шкіри" – читайте у матеріалі.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як мати неперевершений вигляд після 30 та які доглядові засоби краще обрати.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом