Секрети фітнесу від Тома Хіддлстона: у чому сенс
Секрети фітнесу від Тома Хіддлстона: у чому сенс

Секрети фітнесу від Тома Хіддлстона: у чому сенс

Популярний як Локі, бог-трикстер, актор Том Хіддлстон не потребує представлення. Будь то франшиза "Месники", "Конг: Острів черепа" чи "Багряний пік", Хіддлстон завжди зачаровував глядачів своєю грою.

Зірка, яка зіграла брата і супротивника Тора в декількох фільмах Marvel, має завидну худорляву і спортивну статуру. Отже, що йде на створення цього тіла, пише видання newsbytesapp.com.

Хіддлстон змінює тренування відповідно до характеру

Актор намагається включити в свої тренування нові види діяльності, щоб кинути виклик своєму тілу.

Для "Конг: Острів черепа" Хіддлстон вставав о четвертій ранку і виконував усілякі вправи, такі як біг, стрибки, підйоми, підтягування та поштовхи. Подібним чином персонаж Локі вимагав тренувань, щоб розвинути витривалість, спритність і витривалість.

Йога є основною частиною його фітнесу

Крім тренувань, актор включає в себе розтяжку і йогу. Розтяжка тіла до і після тренування сприяє посиленню кровотоку.

Це також допомагає розслабити м’язи та сухожилля, одночасно збільшуючи гнучкість і діапазон рухів. Регулярні заняття йогою після тренування допомагають покращити баланс, силу та гнучкість. Техніка глибокого дихання розігріває м'язи і заспокоює розум.

Харчування є ключовим

Як повідомляється, актор "Непов’язаних" не вибагливий щодо того, що він їсть. Він намагається підтримувати баланс білків і мінімум вуглеводів у своєму раціоні.

Продукти на його тарілці включають курку, індичку, картоплю, овочі та коричневий рис. Він намагається триматися подалі від червоного м’яса. Крім того, він п'є багато води, щоб очистити свій організм зсередини.

Не варто забувати про основні добавки

Крім звичайної дієти, на кухні британського актора знайшли місце й інші добавки. Відвідуючи тренажерний зал п’ять днів на тиждень, він споживає сироватку, щоб заповнити добову потребу в білку.

40-річна зірка також вживає полівітаміни за порадою експерта. Ці мікроелементи допомагають у виробництві енергії та покращують імунну функцію організму.

Хіддлстон любить танцювати

Хіддлстон любить танцювати, і йому це вдається досить добре. Актор навчався класичним танцям для фільму "Повернення в Кренфорд". Він є експертом у виконанні поп- і замкових рухів та роботів.

"Мені завжди подобалося танцювати. Коли моя сестра вийшла заміж в Індії, я пропустив вечерю, тому що танцював", — одного разу сказав Хіддлстон.

Раніше OBOZ.UA писав про секрети проти старіння від Браяна Джонсона.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом