Чому ківі потрібно їсти зі шкіркою: секрет, який здивує своєю користю
Чому ківі потрібно їсти зі шкіркою: секрет, який здивує своєю користю

Чому ківі потрібно їсти зі шкіркою: секрет, який здивує своєю користю

Якщо ви зачерпуєте ківі ложкою, значить, ви їсте його неправильно. І, на думку лікарів, ви втрачаєте цілу низку корисних для здоров'я властивостей.

Багато хто розрізає ківі навпіл, щоб потім ложкою вийняти зелену середину, або чистить фрукт перед вживанням. Однак, цей спосіб не надто правильний, пише Mirror.

Посилаючись на відео, зняте актрисою Дженною Ортегою, яка їсть ківі зі шкіркою, доктор Джозеф Салхаб, відомий як "Шлунковий лікар", поділився своїми думками щодо того, як правильно вживати цей фрукт.

"Якщо ви їсте ківі зі шкіркою, ви отримуєте на 50% більше клітковини, а також більше вітамінів і поживних речовин", - сказав він.

Доктор Салхаб наголошує, що ківі потрібно "дуже добре вимити, щоб позбутися маленьких волосків", оскільки в іншому випадку вони можуть бути досить неприємними на смак.

Визнаючи, що декому це може здатися "трохи дивним", він порекомендував нарізати ківі дисками, оскільки так "набагато легше їсти".

"Ківі дуже корисний для здоров'я кишківника. У ньому міститься ціла тонна вітаміну С. Він дозволяє рости корисним бактеріям і допомагає запобігти закрепам", - підкреслює лікар.

Дивіться відео, чому потрібно їсти ківі зі шкіркою:

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом