![Корисний хліб з авокадо: готується без борошна, дріжджів, цукру та олії](https://thumbor.my.ua/8kgDFCAgzsFrVpHgqFclqbXqq2g=/800x400/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F8e028df570cf491d085d91f7a34c3179.jpg)
Корисний хліб з авокадо: готується без борошна, дріжджів, цукру та олії
Домашній хліб можна готувати не тільки з борошна, але можна використовувати висівки, гарбуз, а ще авокадо. Щоб хліб не розпадався, можна борошно замінити на псиліум – лушпиння насіння подорожника, натуральне розчинне волокно, біологічно активна добавка, клітковина.
Блогерка Наталія Татарінцева поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та корисного домашнього хліба з авокадо.
Інгредієнти:
- авокадо
- твердий сир
- яйця
- псиліум (можна без)
Спосіб приготування:
1. Розімніть виделкою авокадо, додайте тертий сир, яйце та псиліум, перемішайте.
2. На деко викладіть пергамент, викладіть ложкою основу для хліба і запікайте до готовності.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Житній хліб із солодом
- Дріжджовий хліб на сковороді
- Домашній хліб із висівками