Корисний хліб з авокадо: готується без борошна, дріжджів, цукру та олії
Корисний хліб з авокадо: готується без борошна, дріжджів, цукру та олії

Корисний хліб з авокадо: готується без борошна, дріжджів, цукру та олії

Домашній хліб можна готувати не тільки з борошна, але можна використовувати висівки, гарбуз, а ще авокадо. Щоб хліб не розпадався, можна борошно замінити на псиліум – лушпиння насіння подорожника, натуральне розчинне волокно, біологічно активна добавка, клітковина.

Блогерка Наталія Татарінцева поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та корисного домашнього хліба з авокадо.

Інгредієнти:

  • авокадо
  • твердий сир
  • яйця
  • псиліум (можна без)

Спосіб приготування:

1. Розімніть виделкою авокадо, додайте тертий сир, яйце та псиліум, перемішайте.

2. На деко викладіть пергамент, викладіть ложкою основу для хліба і запікайте до готовності.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Житній хліб із солодом
  • Дріжджовий хліб на сковороді
  • Домашній хліб із висівками
Источник материала
Поделиться сюжетом