Краще ніж з магазину: жінка показала як зробити спрей для миття дзеркал
Краще ніж з магазину: жінка показала як зробити спрей для миття дзеркал

Краще ніж з магазину: жінка показала як зробити спрей для миття дзеркал

Жінка поділилася своїм способом, як очистити дзеркала та скло від плям і зробити їх блискучими за допомогою підручних предметів, що є вдома майже у всіх.

Дзеркала можуть бути справжнім кошмаром у дотриманні чистоти. На них потрапляє безліч засобів для волосся, догляду за шкірою та макіяжу, які можуть забруднити поверхню, і навіть якщо ви використовуєте дзеркало лише для того, щоб перевірити своє вбрання перед виходом з дому, пил все одно може стати проблемою, повідомляє Mirror.

Але одна жінка знайшла простий спосіб, як очистити дзеркала і зберегти їх блиск. Більше того, вам не доведеться мати справу з розводами на поверхні, і, можливо, вам навіть не доведеться йти до магазину, оскільки багато хто вже має вдома необхідні предмети.

Шантель Міла, яка публікує пости в TikTok під ніком @mama_mila_, поділилася своїм секретом у вірусному відео, в якому показала, як вона зберігає велику дзеркальну поверхню своїх вбудованих шаф абсолютно чистою.

Дивіться відео про те, як зробити спрей для миття дзеркал в домашніх умовах:

@mama_mila_ The trick to make your mirrors shiny + streak-free ✨ save this video for your next home reset ? #mirrorcleaninghack#cleantok#cleaninghacks#mamamilastips♬ Strangers - Kenya Grace

Все, що вам потрібно зробити, це взяти пульверизатор і наповнити його однією склянкою (250 мл) води, двома столовими ложками білого оцту і двома столовими ложками медичного спирту. Шантель також додала до суміші лимонну олію, щоб надати своєму миючому спрею освіжаючого аромату, але вона зазначила, що це "необов'язково".

Потім вона поділилася відео, на якому вона розпилює суміш на дзеркало і витирає його ганчіркою,

"Ця потужна суміш розчиняє бруд наскрізь. Завдяки спирту вона швидко висихає, надаючи дзеркалам блиск без розводів", - зазначила вона.

Вам також може бути цікаво:

Источник материала
Поделиться сюжетом