Курячі сердечка з грибами: готуємо смачну бюджетну страву
Курячі сердечка з грибами: готуємо смачну бюджетну страву

Курячі сердечка з грибами: готуємо смачну бюджетну страву

Навіть якщо вам не до вподоби різноманітні субпродукти, все рівно варто спробувати цю страву. Вона готується з курячих серечок, має насичений смак та аромат, а також яскравий довнішній вигляд.

Курячі сердечка з грибами – це досить бюджетна страва, яку смакуватимуть із задоволенням навіть діти. Завдяки вдалому поєднанню спецій, специфічний присмак субпродуктів стає невідчутним. Як правильно приготувати цю страву, в Instagram розповіла фудблогерка Ольга Рябенко.

Інгредієнти

  • Курячі сердечка – 500 гр
  • Цибуля – 1 шт
  • Часник – 3 зуб
  • Масло – 20 гр
  • Гриби – 150 гр
  • Спеції до курки – 1 ч.л.
  • Сіль
  • Лимонний перець
  • Паприка – ½ ч.л.
  • Куркума – ½ ч.л.
  • Гірчиця – 2 ч.л.
  • Борошно – 2 ст.л.
  • Бульйон або вода – 350 мл
  • Вершки – 75 мл
  • Петрушка

Спосіб приготування

1. Сердечка промити та відрізати зайвий жир.

2. Розрізати навпіл, але не до кінця, накрити плівкою та відбити.

3. Додати сіль, спеції для курки та лимонний перець. Залишити на 15 хв.

4. На розігрітій сковорідці обсмажити сердечка, постійно помішуючи протягом 7 хв та прибрати в сторону.

5. На тій самій сковорідці обсмажити цибулю, часник та гриби. Смажити до прозорості цибулі.

6. Викласти сердечка до овочів та влити бульйон.

7. Додати паприку, куркуму, гірчицю та сіль. Все змішати і додати вершки. Готувати ще 2 хв.

8. Притрусити свіжою петрушкою.

На OBOZ.UA є й інші страви з курячих сердець:

  • Курячі серця в соусі
  • Салат із курячих сердечок
  • Курячі сердечка у вершках
Источник материала
Поделиться сюжетом