Пальчики оближете: надзвичайно смачний спосіб, як замаринувати кабачки
Пальчики оближете: надзвичайно смачний спосіб, як замаринувати кабачки

Пальчики оближете: надзвичайно смачний спосіб, як замаринувати кабачки

Кулінарна експертка розповіла про дуже простий рецепт, результат якого вас просто приємно вразить.

Коли на городі вродив гарний урожай кабачків, або ви придбали цих плодів із запасом, то з них можна приготувати не лише безліч гарячих страв, а й холодні закуски з кабачків.

Українська кондитерка, викладачка, телеведуча, кулінарна експертка Єлизавета Глінська розповіла, як приготувати мариновані кабачки.

Вона зазначила, що можна замаринувати кабачок ввечері, а вже вранці смакувати готову страву. На це піде приблизно 10-12 годин, але можна залишити їх маринуватися і на добу.

Для приготування маринованих кабачків знадобиться:

Потрібно взяти два нові целофанові пакетики і поставити їх один в один. Маленькі кабачки помити, порізати на невеликі продовгуваті шматки і покласти в пакети.

Далі нарізати кріп – можна великими частинами, дрібно не потрібно. Після цього нарізати скибочками і додати часник, покласти лавровий лист. Далі додати лавровий лист, сіль та оцет.

Коли усі інгредієнти будуть в пакеті, потрібно закрутити його кінець і сильно, але обережно потрусити, щоб кабачки добре розмішалися у маринаді.

Після цього пакет потрібно лишити у холодильнику, а далі періодично його діставати і знову перемішувати. Кабачок пустить сік і в пакеті утвориться рідина, яка під час струшування буде перемішуватися з кабачками.

"Уже через 10-12 годин кабачок буде смачний, маринований, ароматний. Відправляю пакет з кабачком у холодильник і чекаю", – зазначила Глінська.

Дивіться відео про те, як замаринувати кабачки:

Хто така Ліза Глінська?

Єлизавета Глінська - кондитер, переможниця 2 сезону кулінарного реаліті-шоу "МайстерШеф". Навчалася у французькій кулінарній школі Le Cordon Bleu, де вивчала кулінарію і кондитерське мистецтво. З'являється на телебаченні у якості кулінарного експерту та судді (шоу "Все буде добре", "Все буде смачно!", "МайстерШеф-9", "МайстерШеф. Професіонали" та ін.). Авторка майстер-класів з кондитерського мистецтва та кулінарних книжок. Відкрила власну школу кондитерського мистецтва GL.

Вас також може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом