Прибрати алкоголь та купити гарний одяг у спортзал: як топ-зірки мотивують тримати себе у формі
Прибрати алкоголь та купити гарний одяг у спортзал: як топ-зірки мотивують тримати себе у формі

Прибрати алкоголь та купити гарний одяг у спортзал: як топ-зірки мотивують тримати себе у формі

Коли справа доходить до скидання зайвих кілограмів, багато хто готовий спробувати різні способи. Також для когось авторитетною думкою може стати порада відомої зірки.

Відомі особистості поділилися зізнаннями про свій шлях до схуднення. Про це йдеться у матеріалі видання Eat This Not That.

Виберіть гарне вбрання для спортзалу

Келлі Осборн розповідає, що раніше потрапити в тренажерний зал, коли ти вже сам собі не подобаєшся, для неї було справді важко. "Я почала носити милі вбрання та наносити трохи макіяжу. І як би марно це не звучало, це дійсно допомогло мені, тому що з часом я перестала ненавидіти те, як я виглядала", - зізнається зірка. Уточняється, що звичайно, це дрібниця, але вона дійсно може допомогти вам триматися на правильному шляху до схуднення.

Наповніть велику пляшку води

У свою чергу суперзірка Кім Кардашьян радить пити більше води. "Ви будете здивовані тим, що вживання більшої кількості води може вплинути на вашу місію схуднення та тренування", — написала вона у своєму блозі. У свою чергу експерти погоджуються, що це розумний крок, адже вода може бути найкращою добавкою перед тренуванням, якщо ви хочете скинути вагу. Дослідження показали, що силові тренування під час зневоднення можуть підвищити рівень гормонів стресу, які перешкоджають набору м’язової маси.

Знайдіть хвилинку, щоб бути вдячним

Водночас Кемерон Діас каже, що вона не дивиться на вправи як на домашню роботу. "Я дивлюся на це як на те, що я маю робити. Я вдячна, що можу таким чином рухати своїм тілом", - пояснила вона. І це дійсно має рацію, адже експерти з фітнесу погоджуються, що підхід Діас до фітнесу може допомогти схуднути. "Це повністю змінює енергію ваших тренувань і може надихнути вас напружуватися", - кажуть вони.

Зберіть білок у свою сумку

Засновниця Bobbi Brown Cosmetics Боббі Браун каже, що коли вона намагається скинути кілька кілограмів, то зазвичай вживає шейкер з шоколадним білковим порошком. "Якщо я голодна, я додаю води, і це мене наповнює, тому я замість цього не з’їдаю щось калорійне", - пояснює вона. Експерти радять дотримуватись прикладу Браун, вживаючи здорові, корисні, багаті на білок закуски, такі як веганський протеїновий порошок і деякі з поживних батончиків для схуднення.

Не позбавляйте себе

У свою чергу Хлої Кардашьян каже, що щотижня виключає один продукт зі свого раціону, щоб не обмежувати себе занадто сильно. "Наприклад, одного тижня я відмовлюся від газованої води, а наступного тижня відмовлюся від нічних перекусів", — сказала вона. За її словами, постановка невеликих, досяжних цілей допомогла їй скинути більше 13 кілограмів. Кардашьян також розповіла про те, що вона щогодини встановлює будильник, щоб випити води, щоб залишатися зволоженою та врегулювати почуття голоду.

Безалкогольна дієта

Ще одна супер-зірка Сара Джессіка Паркер розповідає, що зберігає свою струнку фігуру, уникаючи випивки. Але це не означає, що вона не балує свої смакові рецептори. "Я їм усе. Вчора ввечері я їла стейк, баранячу гомілку… трохи морозива та трохи чізкейку. Я просто не дуже п’ю. Мені це просто не спадає на думку. Сьогодні ввечері я вип’ю склянку вина", - зізнається вона. За словами дієтологів, алкоголь спонукає людей з’їдати в середньому 384 додаткові калорії щодня. Дослідники припускають, що випивка робить нас більш чутливими до ароматів їжі та менш схильні протистояти смаку.

Перегляньте модні дієти

Англійська супер модель Роузі Гантінгтон-Вайтлі каже, що не є прихильницею модних дієт. "Якщо я хочу провести детоксикацію або скинути вагу, я відмовлюся від вуглеводів і рафінованого цукру", - розповідає вона. Підкреслюється, що як і столовий цукор, він підвищує рівень інсуліну, що сприяє накопиченню жиру.

Раніше OBOZ.UA опублікував вправи з йоги, які полегшать біль у суглобах.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом