"Лунін вважає себе великим?" Легенда "Динамо" шокований поразкою України від Румунії на Євро-2024
"Лунін вважає себе великим?" Легенда "Динамо" шокований поразкою України від Румунії на Євро-2024

"Лунін вважає себе великим?" Легенда "Динамо" шокований поразкою України від Румунії на Євро-2024

Колишній футболіст та тренер київського "Динамо" Йожеф Сабо розкритикував гравців збірної України за поразку від Румунії на старті чемпіонату Європи 2024 року. Бронзовий призер Олімпійських ігор-1972 зазначив, що жоден із лідерів "синьо-жовтих" не виявив себе в поєдинку, де потрібно було переламувати його хід.

Про це Сабо заявив в інтерв'ю порталу Sport.ua. Учасник чемпіонату світу-1966 зізнався, щоб просто шокований грою українців, які в матчі з Румунією припустилися величезної кількості помилок. Особливо дісталося від легендарного динамівця воротаю Андрію Луніну, який був визнаний аналітичними порталів найгіршим у поєдинку.

"Жахливий настрій після гри. Стільки помилок робити, як робила збірна України... Лунін вважає себе великим воротарем? Вибий м'яч кудись, коли важкий епізод, а він хоче своєму віддати. Перший гол – його помилка. Другий гол Лунін пропустив під руками. Циганков – взагалі жах. Не знаю, хто його хоче купити. Довбик теж не показав себе. Мудрик – теж нуль. Вони перекочували м'яч на своїй половині. Виходить, що тренер збірної Румунії Йорданеску тактично переграв Реброва", – сказав Сабо.

До цього інший ексдинамівець Віктор Леоненко розлютився через поразку українців від Румунії. А форвард Роман Яремчук назвав одну із головних причин невдачі.

Відразу після фінального свистка українські вболівальники рознесли футболістів національної збірної, звинувативши їх у відсутності мотивації. Також до фанатів звернувся Олександр Зінченко. У свою чергу, капітан "синьо-жовтих" Тарас Степаненко відверто висловився про поразку.

Як повідомляв OBOZ.UA, головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів, що гравці вигнали його з роздягальні після поразки від Румунії.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом