30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Буде дуже пишним і вдалим: рецепт королівського бісквіту з полуницею та маскарпоне
Буде дуже пишним і вдалим: рецепт королівського бісквіту з полуницею та маскарпоне

Буде дуже пишним і вдалим: рецепт королівського бісквіту з полуницею та маскарпоне

Бісквіти можуть бути як основою для приготування смачних десертів, так і самостійним десертом. Щоб він був пишним, потрібно дотримуватись точних пропорцій при приготуванні.

Кулінар поділилася в Instagram рецептом дуже смачного, пишного та повітряного бісквіту, з полуничним просоченням та ніжним кремом.

Інгредієнти:

  • Масло вершкове м'яке – 160 г
  • Цукор – 160 г (або 150 звичайного та 10 ванільного)
  • Яйця – 3 шт.
  • Борошно пшеничне – 160 г
  • Розпушувач – 1/2 ч. л. 
  • Маскарпоне – 250 г
  • Вершки жирні – 50 г
  • Пудра цукрова – 50 г
  • Ваніль
  • Полуниця – 150 г + на декор
  • Цукор – 20 г

Спосіб приготування:

1. Для бісквіту: збийте масло з цукром та ваніллю до білого. По одному додаємо яйця і знову збиваємо. Маса має бути повітряною. Додаємо борошно та розпушувач, перемішаємо до однорідності.

2. Випікайте у формі змащеній вершковим маслом, при 180 С приблизно 30-40 хвилин (перевіряємо шпажкою). Даємо бісквіту охолонути.

3. Полуницю почистіть і додайте 20 г цукру і варіть, щоб вона пустила сік. Проваріть до м'якості, і після виделкою розминаємо. Дайте охолонути.

4. Холодні вершки збийте з маскарпоне, додайте пудру та ваніль.

5. Холодний бісквіт просочіть полуничним джемом, даємо постояти 10-15 хвилин. Зверху змастіть холодним кремом та прикрасьте полуницею!

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Шоколадний бісквіт
  • Бісквітний рулет із полуницею
  • Бісквіт на згущеному молоко
Источник материала
Поделиться сюжетом